Пишман готвачката Кали тръгнала да прави пилешка супа, а излезли спагети!

5544
10 Юни 2017, 16:00


Кали днес се справя добре в кухнята, но първите й стъпки в кулинариятa били наистина плачевни, разбра HotArena.


Фолк певицата с име на богиня днес лавира между работата и грижите за децата. Тя е не по-малко добра домакиня, отколкото певица. Но в началото всичко е изглеждало коренно различно. Малко са ястията, които не й се получават. Едно от тях е пилешката супа - нейният дебют в кухнята! Днес Кали със смях си спомня, че сложила толкова много фиде, че ястието от супа станало на спагети.


Меракът й да приготви домашна питка, като на майка си, също не се увенчал с успех от първи път. "Произведението" си певицата сравнява с фризби... Затова си е научила урока и днес предпочита да спазва стриктно рецепти, вместо да си прави експерименти. Най-доброто й попадение са пилешките крилца на фурна, към които всеки път добавя по някоя нова съставка. Но при тях няма грешка! Затова и ги предпочете при участието с в "Черешката ан тортата", въпреки че трудно биха минали за специалитет.


Готвенето определено не е голямата страст на Кали и предпочита майка й, която е пенсионерка, да я отменя с това задължение. Така тя успява да оползотвори свободното си време със занимания с по-голяма стойност за нея - четене на книга, учене на език, разходки с децата си. От известно време тренира и бокс, по който се е запалила заради големия си син. Двамата дори често си правят спаринги у дома.


Кали споделя, че спортът не й позволява да надебелява. Иначе е доста лакома. Затова и се страрае да се храни здравословно. Избягва тестените изделия, както и сол и захар в големи количества. За лятото предпочита сурова и свеха храна, а не готвени манджи, пише "24 часа".


Почитателка е и на азиатската кухня заради пикантния вкус на ястията. Дори се е научила сама да приготвя няколко от тях, но се случва доста рядко. Не се лишава и от някое и друго десертче, като любимият й е крем брюле.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
вдлъбнатия
Преди 1 година
-1
Как и разтривахме клитора с брат ми 2000г на Албена едно време. Жалко че нямаше смартфони. Ебахме я накуп докато не се насра по чаршафите. Цели спагети излезнаха. Дадохме и 2000лв и после звънеше за още, ама дойде ред на галена. Далена я чуках когато пееше в приказките. След това пиехме, друсахме и ме яздеше по 40мин. На съм ебал по тесна путка от на галена. Още ми става като се сетя за нея. Жалко че времената се промениха и някой дори са семейни. Голяма шлякавица беше едно време...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени