Пладнешки обир! Оцко изнудва Крум за 100 бона

1638
03 Април 2017, 11:16Истински кошмар преживява фолк певецът Крум. След като преди години се оплакваше от тормоз над близките си, сега той преживява проблеми и в професионален план, научи HotArena.


Музикантът е подложен на тежък рекет от продуцента си Йорданчо Василковски — Оцко, който изнудва изпълнителите си, за да скъса договорите с тях.

Сред изнудваните са още Адриана и Ангел. За да се освободят от „опеката” на Оцко, те трябва да му броят по 100 000 лв. Фолкаджиите трябва да платят рекордната сума, за да скъсат договорите си с фирмата. Но нито един от тях не разполага с тези пари и са готови да заведат съдебни дела срещу продуцента си.

Повод за недоволството на музикантите е пълната липса на ангажименти. От няколко месеца Оцко тотално е зарязал компанията и не полага никакви усилия, за да осигурява участия на подопечните си.


В най-добрия случай Крум и Ангел можели да се похвалят с една изява на две-три седмици. В същия момент драстично им падат хонорарите.

Изпълнителите трябвало сами да си покриват и разходите за нови проекти, като самият продуцент взимал по 5 бона, само за да им напише песен. Отделно, текста и аранжимента може ли да струват десетки хиляди, а с видеото цената набъбвала още.


Уговорката била, че след три песни, продуцентът се ангажира да промоцира певците си по клубове и участия. Но нито медиите, нито заведенията се интересуват от тях.


Закъсалите чалга изпълнители многократно опитвали да се откъснат от продуцента, но той ги държал в желязна хватка.


В редките случаи, когато Оцко вдига телефона, ехидно им обяснявал, че има и други ангажименти, а и бизнесът му е в криза. И не проявявал никакъв интерес да им прекрати 5-годишните договори.


„Ако толкова настоявате да си тръгнете, ще си платите 100 000 лева и ви пускам”, отсякъл македонецът.


Рекетът на Оцко станал повод за множество скандали с изпълнителите. Той дори ги заплашвал, че ще си търси правата в съда и ще иска и неустойки, ако го предадат.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени