Плажни неволи! Лора Крумова се облекчава в химическа тоалетна и пие вода от бидон

1116
03 Август 2016, 15:00


Лора Крумова е сред запалените къмпингари. И тази година водещата ще ползва химическата тоалетна на караваната си на къмпинг „Градина“ и ще пие вода от бидон, трансформиран в подобие на чешма.

Летният дом на Лора се намира в знаковия къмпинг близо до Созопол. Там нейният мъж има училище по сърф, което е неговият частен бизнес. Странно е, че въпреки голямата заплата, която Крумова получава в телевизията още се мъчи в тясната каравана, закупена от половинката й, още в юношеските му години. Подвижният дом от миналият век нямал никакви удобства, но разполагал с готварска печка, която Лора не ползвала.

Тя разчитала на близките капанчета или на приятели, които да й уталожат апетита вечер с нещо от скарата. Водещата предпочитала да лежи по цял ден на плажа в ранните или късните следобедни часове, тъй като лесно изгаряла. Къмпингарите разказват, че миналото лято Лора нито веднъж не се е пекла по бански, защото най-вероятно се притеснява от килограмите си.

Тя се появявала или в къси панталонки или шалчета, които прикривали коремната й област. Едва ли тази година ще е по-различно, защото Крумова продължава да набива съзнателно, докато новите натрупани килограми не породят нови съмнения, че е беременна за втори път, пише „Галерия“.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.39 mb
total execution time: 132.84015655518 miliseconds
mysql execution time: 63.262939453125 milliseconds