Пламен Медаров и Ирина Флорин ще ходят заедно на ски ваканция! (ПИКАНТНОСТИ около живота им)

2377
10 Декември 2013, 15:30


Пламен и Ирина често пъти са засичани да обядват или вечерят заедно в столични заведения. Сега плануват съвместен бизнес, както й почивка в планината, разбра HotArena.net.

 

Медиите гръмнаха, че извън къщата на „ВИП Брадър“ двамата участници имат любовна връзка. Да, ама не! Флорин категорично отрече и към това добави, че дори съпругата на Медаров понякога излиза с тях.

 

Останали са приятели и извън пределите на ВИП имението.

 

За изтеклата им обща снимка в интернет, певицата предполага, че е дело на сервитьор, който ги е обслужвал на някоя от техните срещи.

 

Разкрива, че тя и Пламен плануват за съвместен бизнес, но първо предстои да разучат пазара. Едно е сигурно, че ще е в сфера, с каквато в момента нямат нищо общо.

 

Ирина няма да бъде с любимия си на празниците, който крие от медиите, тъй като той много пътува. Няма и да е с новозеландския милионер на Нова година, но ще посетят някой от зимните ни курорти, заедно със съпругата и детето му за да покарат ски.

 

Ще се възползва и от поканата на Мира Радева да й иде на гости на вилата в Бели Искър.

 

Хонорарът на Ирина Фло от „ВИП Брадър“ очевидно е доста голям, тъй като смята да го инвестира в бизнеса си, както и за покупката на апартамент, пише сп. “LoveStyle”.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени