Планът проработи! Калканджиева лекува брака си в Кения

2811
28 Ноември 2013, 13:00


Планът на Жени Калканджиева да си върне мъжа проработи. Двамата отново са заедно и миската ще направи всичко възможно да скрепи брака така, че повече да няма сривове.

 

Двамата заминават заедно с детето на екзотична почивка в Кения, където ще посрещнат новогодишните празници, научи HotArena.net.

 

Операция „Върни си Тачо“ започнала със занимаването на младока в Испания. Там родителите на Стефан Манов започнали тънко да му наливат акъл да се върне при жена си и детето.

 

В същото време разстоянието си казало думата и Тачо бързо забравил за Зорница Линдарева.

 

И планът успя.

 

Заточението за Тачо на Иберийския полуостров тези дни приключи и Жени прибра обратно у дома похотливия си съпруг. Двамата дори вече са  планирали първата си почивка отново като семейство, писа Уикенд.

 

В африканската република домакин на Калканджиева и по-младия й съпруг щял да бъде самият Рикардо Гай. С известния италиански дизайнер Жени се знае повече от десет години и дори е работила за него в Милано, когато все още бе действаща манекенка.

 

„От тогава не сме спирали да поддържаме връзка. Рикардо притежава луксозен хотел в Кения. От няколко години всяка зима ме кани на гости, но все не намирах време от ангажименти. С Тачо ще му гостуваме през януари”, изпуснала се Жени пред колежките си от „Междинна станция”.

 

Калканджиева нямала никакви колебания, че тази зима най-сетне трябва да предприеме екзотичното пътуване. Тъй като липсата на време, което да прекарват само двамата бе един от доводите на Тачо, заради които й изневерил с Линдарева

 

„Решихме да направим взаимно компромиси и да си дадем шанс да се променим. Аз му обещах да му обръщам повече внимание, той пък каза, че ще бъде по-толерантен към моите ангажименти. Простих му изневярата, тя на мъжете им е в кръвта”, призна Жени.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени