Плеймейтка пъшка по публичните домове (Снимки)

5184
12 Юни 2018, 11:07


Орална любов като за световно върти момиче от корицата „Плейбой“ за 300 долара на час, научи HotArena.

Украинската звезда от мъжкото списание Виталия Галямова е хваната на калъп в публичен дом в Москва. В миналото 31-годишната брюнетка използва тялото си, за да прикотка богати спонсори, С тяхна помощ се приобщава към хайлайфа в родния си Киев. Звездният й миг настъпва през 2016-а. Апетитната Виталия на няколко пъти щурмува страниците на „Плейбой“, а веднъж и бляскавата корица.

Славата се оказва краткотрайна и скоро портмонето на красавицата изтънява. Останала без стотинка Витали решава да работи най-древната професия. За да не бъде разпозната, докато се въргалям тя се настанява в бордей в Москва и разчита на анонимност в големия град. За нещастие е забелязана от зоркия поглед на тъпкачи в публичния дом.

Новината за неповторимите креватни умения на украинката се разнася скорострелно. Общественици се представят за клиенти и монтират скрита камера в стаята й. След това я заснемат как прави орална любов и пъшка гръмогласно. Видеото е предадено на полицията. Куки нахлуват в бордея, докато Виталия обслужва поредния клиент.

„Това е най-обикновен хотел, а мъжът в леглото е гаджето ми“, лъже проститутката. Версията не издържа и тя е задържана. Според експерти процесът срещу Виталия ще завърши с екстрадицията й в Украйна, пише „България днес“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 8 месеца
0
Каква изненада ... Девойката просто упражнява професията си ! Родните плеймейтки , модели , миски , или както там се наричат - да не би да работят друго ... Въпрос на тарифи - нищо повече !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Симо
преди 8 месеца
0
Плеймейтката върши това, в което е най-добра и подготвена. Какво е чудното в случая? Няма да ходи в Ермитража?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Наталия или както ти е името
преди 8 месеца
-1
Ти, мадам, от опит ли ги знаеш тези неща? Много си подробна в описанията на занаята.А колко пъти ще отговориш на написаното ми е през...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди 8 месеца
-8
Ако питаш дали имам опит да бъда удобен дюшек в някой мръсен бардак - не, определено нямам такъв. Не съм толкова заблудена патка. Предполагам знаеш какви са условията там и колко малко пари реално остават за момичетата. Затова ми е тъжно че красива мацка като тази Виталия е стигнала дотам - да хаби таланта и труда си за прости и пропаднали мъже.
Наталия
преди 8 месеца
-8
Красива е, не доумявам защо го прави в някакъв бордей, тъпо е. Да не би в Украйна с тази визия да не може да си хваща богати любовници които да я глезят и издържат? Това че е умела в оралната любов е супер, но ако не завладееш и сърцето на мъжа и той не те иска и за компания, ще си обикновена проститутка. И няма да получиш нито внимание, нито екскурзии, нито подаръци, нито щедра издръжка. Глупаво момиче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
WTF???????
преди 8 месеца
-1
"да си хваща богати любовници които да я глезят и издържат" друга цел в живота нямаш, то е ясно. Ама то това е до време. Някой ден, когато амортизираш съвсем и си без ден трудов стаж в животеца си и за метачка няма да те вземат. И ще хленчиш колко скапана е държавата. Едва ли някой "богат любовник" ще си вземе жена втора употреба, претърпяла всякакви гаври за някой лев. Айде, "целуФки".


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени