Плеймейтката Анджелина Атанасова навръх рождения си ден: Бях блян за много мъже, играх си с много умове

https://hotarena.net/az-jenata/pleimeitkata-andjelina-atanasova-navrah-rojdeniia-si-den-biah-blian-za-mnogo-maje-igrah-si-s-mnogo-umove HotArena.net
Плеймейтката Анджелина Атанасова навръх рождения си ден: Бях блян за много мъже, играх си с много умове

„Happy 21 Birthday to me“, си пожела Анджелина Атанасова, която днес става на 21 години.

 

Плеймейтката, която последно време стана изключително популярна, направи кратък анализ на изминалата година.

 

Въпреки крехката си възраст Анджелина е предоволна от постигнатото до момента.

 

„През последната изминала една година преминах през много предизвикателства, свалих много бариери, отключих много врати, бях блян за много мъже и играх с много умове! Чувствам се много по-силна, но и по-мотивирана отвсякога! Все пак не се задоволявам с малкото“, написа рожденичката в социалната мрежа.

 

Факт е, че актуалната певица успя да покори много мъжки сърца през последната година, сред които и това на политика и бизнесмен Любомир Ников – до скоро нейно актуално гадже.

 

 

„Целите са винаги в главата ми, а тяхното осъществяване определено ми се отдава! Обичам всички, които ме обичат, дори тези, които ме мразят! За мен днес е много важен ден, а съвсем скоро ще бъде факт нещо много специално за мен, а именно вторият ми самостоятелен проект! Време е да се насладя на мига!“, написа още рожденичката.

 

 

6 Коментара

:)

преди 7 години

На 24 съм, на твоите години и искам да ти кажа да свалиш малко самочувствието, защото всички знаем, че като правиш поръчкови статии четеш коментарите. Изглеждаш поне на 40 с този тежък грим. И това, че си преспала с няколко богаташа, които са те размятали като парцал и са разменяли номера ти с препоръки един към друг, че си лека жена, не означава, че ти си играла с техните умове, а просто те са те нае*али и са си тръгнали. Това е ясно за всички. Ти си като всяко 2-ро момиче на улицата, съвсем обикновена и далеч от идеала за красота. Красотата не е екстеншъни и силикон в устата и циците. Споменах си годините и жалко, че не мога да ти публикувам своя снимка, за да видиш, че до мен изглеждаш като леличка. И не само до мен, до повечето нормални момичета. Поздрави! :)

Коментирай

Golqm pozor si momiche

преди 7 години

Ne se pravi na interesna, a vurni parite na muja mi koito vze da si platish za playmate!!!!!!!

Коментирай

Деница

преди 7 години

Прилича поне на 30 годишна. Странни критерии за красота има в България. Навсякъде другаде жените се опитват да запазят тинейджърско излъчване колкото се може повече, тук насила се състаряват. Да сте видели една Нина Добрев някога толкова натруфена и намазана? Или Блейк Лайвли, или която и да е актриса? Тук като не видели се мажат с каквото им падне.

Коментирай

19

преди 7 години

когато бях на твоите години ме мислеха за мн по малка а сега съм на 31и ми дават 21 не всичко е грим пластика и тн по хубаво от естествената красота няма а на мен нищо не ми липсва нито гарди нито коса всичко ск има и колкото и пари да има и слава биб запазила естествения си вид не них коригирала нищо по себеси днешните момищета не ги разбирам защо се угрозяват рак но всичко е вапрос на вкус

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Чак на 30... Хайде сега! А и съм убедена, че всеки мъж ще предпочете Анджелина пред Нина Добрев... Моля ти се! :D

Коментирай

lelel

преди 7 години

Na gornata snimka mi prilicha na aktrisata Kalina - Galq ot filma sofiq den i nosht hahahh

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.