Плеймейтката Гентиана Халити срази ВИП-овете в Къщата: Сиви, непознати мишки! Заболява ме главата от крясъците на емоционално нестабилните жени там

4880
03 Октомври 2016, 14:35


"Емоционално нестабилни са всички жени в къщата на "ВИП брадър". В редките случаи, в които по една или друга причина съм гледала този сезон, просто ме заболява главата от крясъците им." Това коментира популярната плеймейтка Гентиана Халити, която е силно разочарована от тазгодишното издание на риалити шоуто, научи HotArena.

"От всички персонажи вътре познавам само леля Лили, госпожа Ангелова, Ути и Жана. Последната съм я чувала само покрай скандали, касаещи медикаментите, които взима, а останалите - помня ги от детството си, което беше преди близо 15 години", анализира още Халити. И допълва: "Ако всеки спи с всеки, ще заприличат на "София - ден и нощ". За съжаление това ни е нивото, това ни е и ВИП-ът", споделя Халити пред "България днес".

Според плеймейтката това е най-слабият сезон в историята на "ВИП брадър" в България. "Всички са ми толкова сиви, че ми се наложи сериозно да помисля, и пак не мога да преценя кой е най-скучен", заяви безкомпромисно изкусителката, която е блян на всеки втори български мъж. Халити всъщност споделя мнението на сериозна маса от хора, които смятат, че участниците във "ВИП брадър" не са интересни, като сред тях има и такива, които отдавна не са част от публичното пространство. В този ред на мисли най-често се споменават имената на Лили Вучкова и Миглена Ангелова. Съществуват и такива като моделката Глория и вече изгонения бивш съквартирант Алек Сандър, които са напълно непознати физиономии.

Въпреки че е силно разочарована от участниците и развитието на риалити предаването, Гентиана все пак има личен фаворит за победата и се надява да спечели първото място.

"Надявам се победител да бъде Емануела, тъй като говорим за ВИП... Това трябва да ни навежда на мисълта, че човекът трябва да е известен по един или друг начин извън семейния и приятелския си кръг", добави Гентиана, намеквайки, че голяма част от участниците в шоуто не са много популярни за масовата аудитория.
От няколко месеца Гентиана Халити буквално изчезна от публичното пространство и витае сериозна тайнственост около нейната персона.


"В един момент цялата тази публичност и ровене в личния ми живот ми дойдоха в повече. Страшно емоционална съм, имах дълъг период на тежка депресия. Усетих,че искам да избягам от света", коментира още преди време хубавицата.


Плеймейтката призна, че съвсем скоро отново ще напомни за себе си с нещо взривяващо, тъй като "кроткият живот не е за мен и искам постоянно да ми се случва нещо щуро и вълнуващо".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nn
Преди 1 година
-1
Всъщност изобщо не са скучни хората вътре. То и по принцип почти няма скучни хора. Всяка личност е интересна, макар дадено предаване да дава приоритет повече на едни, за сметка на други или едни характери да поглъщат други и някак да не ги оставят много да се изявят, а повече да остават в сянката им. Но всъщност наистина са интересни личности и явно тя просто не е гледала, както сама казва. Но като не е гледала, не знам защо изобщо коментира пак да се мъчи да блесне за чужда сметка. А това, че някои не са от много години в публичното пространство... Ами все пак сме в България, малка страна, с малко ВИП-ове и изобщо малко възможности за развитие, а и това е вече 10-то издание на ВИП-брадър, така че ми се струва нормален подбора, предвид всички тези неща. Не сме в Америка все пак, та хората да имат някакво кой знае какво поле за изява и да могат да се създават някакви гигантски ВИП-ове и имена. Малоумно е да кажеш, че някой автоматично трябва да е победител, защото е най-популярен в момента...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nn
Преди 1 година
-1
Предаването не е да си мерим известността, а характерите. Т.е. друга му е идеята.
eli
Преди 1 година
-1
Гентиана...сива безлична парцалеса!Блян била за мъжете,иказала мнение на сериозна маса хахаха ще повърна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени