Плеймейтката Гентиана: Силкиконовите импланти не са билети за кино!

2090
06 Февруари 2016, 15:00


Нови гърди за 4000 лева! Сайтове за колективно пазаруване масово предлагат ваучери за поставяне на силиконови импланти, които са с огромни намаление, видя HotArena.

При някои оферти отстъпката достига 50% и така сумата, която дамите трябва да платят за разкрасяването си, намалява драстично.

"Смятам, че когато човек реши да си прави подобна трайна интервенция, трябва да мисли предимно за здравето си и да избере най-доброто! Това не е билет за кино, от който да спестим, или дрешка, от която можем да се лишим. Това са телата ви, за Бога! Няма място за промоции и съмнения", коментира темата плеймейтката Гентиана Халити. 

За справка, операция за поставяне на силиконови гърди във Великобритания струва между 7000 и 9000 долара, като годишно се правят по 30 000 такива подобрения по тялото. Някои гъркини пък пътуват до България, за да си направят процедурата за по-малко пари. У нас тя излиза с около 30-50% по-евтино, отколкото в гръцка клиника, пише "България Днес". 

В Испания също се предлагат много евтини операции. Уголемяване на гърди може да излезе 2500 долара. Това прави страната дестинация  за медицински туризъм. Предлагат се цели ваканционни пакети - операция +7-10 дни възстановяване в хубав хотел.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ayyyy
преди 2 години
0
хаахахах има още една миризлива уруспия дето стана мис силикон измисления конкурс на оная шаврантия Мариана дето го организира всеки път казва се Десислава онова мяза на травестит в главата ужасна е и има дете горкото дете с каква майка расте която се чука всеки ден ужас a Гениталия от Хаити охраните на всяка дискотека са е праскали мощно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
99
преди 2 години
0
ТОЧНО!!! Действително има някакви супер криви буци доста над мястото, където би трябвало да са гърдите. По-неестествени няма как да са. Толкова зле направени или просто на нейното мършаво тяло с изтъняла от липса на мазнини кожичка стоят така. И що за уста, Бога ми! Жертва на радиация, Чернобил може би... Прилича на настъпана жаба. Що за липса на естетически вкус. И като призовава хората да мислели за телата си, да вземе да се погрижи за своето, че е болна анорексичка/ булимичка с огромна за тялото си глава. Същинско чучело. За умствен багаж да не говорим.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ауууу
преди 2 години
0
ауу тая миризлива албанска курветина дето отдолу мирише на риба ужас колко е проста горката с тия криви цици дето почват от гушата какво говори ми е чудно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени