Плеймейтката Гергана Стаменова с втора роля във филм на режисьора Ники Станчев

https://hotarena.net/az-jenata/pleimeitkata-gergana-stamenova-s-vtora-rolia-vav-film-na-rejisiora-niki-stanchev HotArena.net
Плеймейтката Гергана Стаменова с втора роля във филм на режисьора Ники Станчев

Първата подгласничка в конкурса „Мис Плеймейт“ 2016 - Гергана Стаменова ще се снима в новия филм на режисьора Ники Станчев, научи ексклузивно HotArena. Тя ще влезе в кожата на една от главните героини. Предизвикателството идва от това, че освен провокативна, ролята е заредена и с доста драматизъм.

Това е вторият проект, по който красавицата работи със скандалния режисьор. Малко след конкурса, Гергана е получила и предложение да снима в клип на популярна българска поп група, но засега не иска да разкрива подробности.

Гергана Стаменова е на 24 години и вече е познато лице от модния подиум. Решава да участва в  конкурса „Мис Плеймейт“ заради тръпката и приключението. Тя не съжалява за второто място.

„Бяхме 12 момичета, няма как всички да сме първи. За мен беше важно да си сверя часовника, да си докажа, че мога. Когато си популярно лице, вратите се отварят по-лесно“, споделя Гери, часове след конкурса.

Като потвърждение на казаното от моделката, идва и поканата от световна марка бельо, да се включи в рекламната им кампания за сезон пролет-лято.

3 Коментара

красавица

преди 7 години

Красиво момиче..поне така изглежда на снимките.Дори за мен е много чо красива от победителката

Коментирай

бай хой

преди 7 години

Дааа този е голям режисьор, има зад гърба си няколко късометражки, и пъти повече самохвалства по некви смотани сайтове и фейсбук. трагедияяя

Коментирай

Suzy90

преди 7 години

I pulnometrajen film 2015. Momicheto ot niskata zemq, maj se kazvashe.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.