Плеймейтката Глория Аенска награби Мис Силикон

https://hotarena.net/intimno/pleimeitkata-gloriia-aenska-nagrabi-mis-silikon HotArena.net
Плеймейтката Глория Аенска награби Мис Силикон
Скандалната моделка Глория Аенска не мирува и на Коледа. Красавицата празнува по женски в компанията на Мис Силикон Боряна Миткова, видя HotArena.

На стената си в социалните мрежи Глория сподели видео, в което се обръща към последователите си и загатва за нов съвместен проект. След което в типичния си стил целува Боряна. Двете вечерят в скъпарски ресторант в столицата. Облеклото им е предизвикателно, като ефирните тоалети на дамите не оставят кой знае колко на въображението.

Какво ще е новото предизвикателство, което готвят горещите мацки остава загадка. Аенска има доста участия в скандални ленти на наши изпълнители, в които без задръжки съблича всичко от себе си. „Не се срамувам от голотата си, харесвам се и обичам да се показвам гола“. Мис Силикон Боряна Миткова се покри от светския живот и в последната година името и не се споменаваше. Явно сега в комбина с Глория Аенска силиконката ще се завърне под светлината на прожекторите.

Преди време се заговори, че Глория се е събрала с мъжа си след няколко години раздяла. Двамата бяха засичани на различни баровски места в София. Но вероятно слуховете са само плод на клюката. Вероятно визитите на австриеца Мартин в България са свързани с бизнес делата му и срещите му с Глория са били чисто приятелски.

Преди да замине за Австрия, където прекарва няколко години миската е сочена за държанка на Димитър Вучев-Демби, чието име се свързва с редица разследвания на атентати, покушения, наркотрафик и побои. Според клюките Глория е минала през леглото и на Антон Милтренов – Клюна. Самата Глория обаче нито е отрекла, нито е потвърдила тези слухове. В списъка й с мъжките завоевания влизат доста популярни личности, сред които Валери Божинов и актьорът Фахрадин Фахрадинов. С него Глория преживя бурна, но кратка любов, а причина за раздялата им се оказала болезнената ревност на Фери.


5 Коментара

преди 6 години

Тези пилонаджийки ли са ? По-грозни обувки не бях виждала.

Коментирай

o

преди 6 години

Глория АЕНСКА, Гери АРОЛСКА, Гентиана ХАЛИТИ, Силвия БАХАТИ, Джулияна ГАНИ... Абе изобщо.. МАНИ! Много екзотично звучащи фамилии имат нашите "миски".

Коментирай

o

преди 6 години

Е как не си виждала? Всички травестити ги носят открай време!

Коментирай

До о

преди 6 години

Браво! Най-точният и смислен коментар.

Коментирай

Кк

преди 6 години

Гнусни и грозни прститутки

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.