Плеймейтката, която Ники Михайлов оправи, се пуска БЕЗ ДРЕХИ в нета! (МНОГО СНИМКИ ТУК)

https://hotarena.net/intimno/pleimeitkata-koiato-niki-mihailov-opravi-se-puska-bez-drehi-v-neta HotArena.net
Плеймейтката, която Ники Михайлов оправи, се пуска БЕЗ ДРЕХИ в нета! (МНОГО СНИМКИ ТУК)

Плеймейтката, която Ники Михайлов оправи, се пуска без дрехи в нета, гръмна най-голямото еротично изданието HotZona.bg.

 

Сайтът публикува галерия от нуди снимки на палавницата, с която Алисия хвана футболиста на калъп.

 

Оказва се, че Дилена Димитрова е не просто палава. Кандидатката в конкурса Мис Плеймейт 2016 не се срамува да се показва гола в социалните мрежи, като профилът й е пълен с фотоси, както майка я родила.

 

Нищо чудно, че Михайлов си е паднал по нея.

 

Националният вратар има вкус към жени с много корекции и силикон.

 

Припомняме, че двамата се запознаха в дискотеката на купона на Бандаловски, откъдето Ники си тръгна в нейната компания.

 

Фолк певицата Алисия веднага разбра какви ги върши Михайлов и само няколко дни след като двамата се бяха сдобрили, отново се разделиха.

 

Подробности + СКАНДАЛНИ СНИМКИ на Дилена ВИЖТЕ ТУК.

 

15 Коментара

Мамина Убавица ....

преди 8 години

Ахахаха тази мома е покъртителна! Смях се на глас и от сърце, особено на снимката, на която седи на земята! Такава безумна прическа, а за тъповатия поглед да не говорим! Много е зле милата в опита да премрежва, уж секси, поглед! АХАХАХХАХХА

Коментирай

хахх

преди 8 години

нали трябва да има жени, които да вършат и мръсната работа. Kaчествените ги ценят не заради креватните им изпълнения все пак

Коментирай

Ася

преди 8 години

ГУРЛА

Коментирай

поли

преди 8 години

Много евтино, много... :(

Коментирай

roni

преди 8 години

Щом и ку.....вите взеха да си плащат,за да се пише за тях значи ще се оправи България.Аман от шафрантии взели се насериозно......

Коментирай

ПОРЕДНИЯ ГРОЗЕН БОКЛУК

преди 8 години

ТОЯ ВРАТАР НЕ Е НА СЕБЕ СИ. ДОСТА Е ГРОЗНА И ЕВТИНА МИЛАТА.

Коментирай

..

преди 8 години

Супер гнусна проститутка.......... С ръкавици ли я е пипал този?

Коментирай

...

преди 8 години

Предлагам да направим кампания ,,Съберете пари за Ники''.Ще му купим едни хубавки очила с голям диоптър,поне като си търси п*рцал,да си намери някой с марков етикет.

Коментирай

чак пък скандална

преди 8 години

това е поредното девойче с мечти да е като трола Лозанката...много ми е жал за тези момичета! не желая дори да коментира повече ,една дума е напълно достатъчна - боклук!

Коментирай

Оффффффф

преди 8 години

ИСКА ВИ СЕ ДА Е БИЛА С НИКИ МИХАЙЛОВ . ТОЗИ ЧОВЕК ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОСТОЙНСТВО И ЦЕНИ ЖЕНАТА ДО СЕБЕ СИ, ЗА ДА НАПРАВИ ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И ТО С ТАКЪВ ТИП ЖЕНА. В ИНТЕРВЮТО КОЕТО ДАДЕ ПО НОВА ЯСНО СЕ РАЗБРА ЧЕ Е ЛУД ПО ТАЗИ КОЯТО Е ДО НЕГО И ЧЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е САМО СЛУХОВЕ И ЗЛОБА. АЙДЕ ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА ХОТЛАЙНА.А КАК СЪС СЪЖАЛЕНИЕ РАЗКАЗВАШЕ КАК БИЛ ПОПАДНАЛ В СРЕДИТЕ НА ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ ПРЕДИ А КАК НЕ ЗНАЕЛ И КАК НЕ ИСКАЛ ХАХАХАХАХАХАХАХ, ВСЕ ЕДНО СА ПРОКАЖЕНИ ЗА КОГО ЛИ СТАВАШЕ НА ВЪПРОС?!

Коментирай

има логика в това

преди 8 години

На мен ,защо пак ми намирисва на поръчкова статия от Николета Лозанова? Ден само преди да публикуват тази елементарна и гнусно скалъпена статия Николета пусна в профила си за Плеймейтките. И в коментари двама или повече бяха поместили именно този крокозъбел за фаворитка и нейна снимка, а тя беше харесала коментарите. Така че пак нищо случайно, пореден опит на джуджето с "дългите" крака Убавицата Курволета Лапнипишкова да прави мръсотии на Алисия и да злослови по неин адрес. Мърша хем грозна, хем тъпа , хем нагла!

Коментирай

MDAAA

преди 8 години

ДА ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮТО , КОЛКОТО И ДА СЕ МЪЧЕШЕ ДА ОТХВЪРЛЯ ВЪПРОСИТЕ ЗА АЛИСИЯ , ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ С ВСЕКИ ОТГОВОР СЕ ИЗДАВАШЕ , ЧЕ ДЪРЖИ НА ТАЗИ ЖЕНА И ИМЕННО ТЯ E ДО НЕГО-АЛИСИЯ. ОСОБЕНО НА ВЪПРОСА КОЯ Е НОВАТА ДО ТЕБ .... И ТОЙ ... БЕЗ ДА СЕ ДВОУМИ И НА СЕКУНДАТА ПОПИТА... А, ЗАЩО ДА Е НОВА? И ЯВНО ДАДЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ , ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА СИ СВЪРЖЕ ЖИВОТА С ЖЕНА ОТ ЕДИН ДЕН ИЛИ КРАТКО ВРЕМЕ , А ТРЯБВА ДА Е СИГУРЕН В НЕЯ, РАЗБРАЛ ЩО ЗА ЧОВЕК Е И ДА СЪЗДАДЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО С ДЕЦА. ТАКА,ЧЕ ПОПАРИ НАДЕЖДИТЕ НА ЗЛОТОТЪРСАЧКИТЕ И ПРОСТИТУТКИТЕ. ТЕ СТАВАТ ТАМ САМО ЗА ЧАС , ДВА. ВАЖНОТО Е, КОЯ МУ Е НА СЪРЦЕТО!

Коментирай

Да

преди 8 години

Аз съм на мнение, че Ники все още не е срещнал жената на живота си, да може би е привързан към Алисия, но не е обича достатъчно за да се ожени за нея и да има деца от нея! Успех Николай, имаш много време, ще е срещнеш

Коментирай

kapa

преди 8 години

Prili4a mi na kasogleda prostakela !!!

Коментирай

anonimen*

преди 8 години

tochno tazi li?? Za tazi smotla li shte pishete?Dori I da q obijdate,ne si zaslujava da pishete tochno za neq!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.