Плеймейтката Мария Цветкова: Чистото ни приятелство с Емануела се среща рядко + защо се е скрила от публичното пространство в последните години (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/pleimeitkata-mariia-cvetkova-chistoto-ni-priiatelstvo-s-emanuela-se-sreshta-riadko-zashto-se-e-skrila-ot-publichnoto-prostranstvo-v-poslednite-godini HotArena.net
Плеймейтката Мария Цветкова: Чистото ни приятелство с Емануела се среща рядко + защо се е скрила от публичното пространство в последните години (Снимки)
Мария Цветкова е родена в София. Звездата й изгрява през 2008 г., когато печели конкурса \"Мис Плеймейт\". Дълги години беше в тайнственост, но наскоро отново се появи в публичното пространство с дуета си с Емануела, в който показва и певчески възможности, видя HotArena.

M
ария споделя, че с Емануела се познават от 9-10 години. „От една година насам планираме да имаме съвместен проект, но постоянно се разминавахме. Или аз съм в чужбина, или тя няма възможност. Сега така се случи, че и двете имахме свободно време и решихме да снимаме. Първоначалната идея беше само да участвам в клипа й. Тя обаче знае, че от малка се занимавам с музика и поиска да изпея нещо в парчето. И така решихме, че ще стане още по-добре, ако и аз запея“, казва Мария. Плеймейтаката има намерение да се занимава с музика. Това е нейна детска мечта.

\"\"Не знам дали ще е попфолк или поп, като в момента обмислям точно с кой тип музика да се занимавам. При всички случаи ще опитам, сега измислям бранша.“

С Емануела са се срещнали преди да се познават с бившите си мъже (Динко Динев и Димитър Динев-син).

„Отношенията ни са изключително чисти и успяхме толкова години да запазим приятелството си. Никога не сме имали конфликти помежду си и не сме делили нещо. Чистото ни приятелство в днешно време се среща доста рядко“, категорична е Мария.

Красавицата обяснява и защо е изчезнала от публичното пространство в последните години.

„Изчезнах, защото детето ми беше доста малко и имаше нужда от грижи. Той беше мъничък и не ми оставаше време за абсолютно нищо. В крайна сметка, каквото и да правя - дали ще съм модел, певица, водеща или манекенка, това изисква време и отговорност. Така нямаше да имам време за малкия, а исках да съм напълно отдадена на него. Може би това беше главната причина. Не съм се крила, защото така съм искала или някой ми е забранявал. Просто така прецених, че е по-добре, за да мога да обърна внимание на детето си. Той вече е по-голям, в предучилищна е и нещата са много по-различни от времето, когато беше бебе. Има разлика от новородено и 6-годишно дете“.

Мария споделя, че ако сега трябва да участва в конкурса „Мис Плеймейт“ не ни се съгласила. Тя не съжалява за нищо, което й се е случило в живота.

„Ако сега ми предложат, най-вероятно няма да се съглася. Но сега вече съм на друга възраст и по различен начин гледам на нещата. Сега съм с дете, а тогава бяха много малка - едва на 18 години.Победата ми донесе повече негативи. Хората в България не приемат добре тези неща. Масово участничките не се гледат с добро око. Вечно са оплювани и обсъждани като прости, глупави и елементарни. В крайна сметка лоша реклама няма, а и хората си избират какво да харесват и какво не. Ето двете Златки са популярни и до днес, но не съм сигурна с какво точно. Определено успяха, защото след конкурса са известни и до ден днешен. При мен лично проблемът беше, че веднага след победата в конкурса спрях да поемам всякакви ангажименти. При мен може би това беше причината да не натрупам популярност, но не мисля, че съм изпуснала нещо. Ето че сега съм се насочила към друга сфера и там нещата може да се развият по-добре“.

Мария има мъж до себе си, който я прави щастлива и я подкрепя във всяко едно нещо, което прави, пише „България Днес“

8 Коментара

Мхм

преди 7 години

Всички след като направят какво ли не, за да натрупат популярност, започват с "сега не бих го направила". Това е вечната формула на успеха в България - да го играеш поправила се проститутка. И как ще да е "СПРЯЛА ДА ПОЕМА АНГАЖИМЕНТИ"? Поела го е... на Динев ... ъъъ.. "АНГАЖИМЕНТА". И нормално, че Динев няма да я остави да се чекне по гол гъз тук и там. А тя ако не е "приемала ангажименти" е било, защото като е излязла офертата от стария, е повярвала, че макар да е 4-тата му поред жена, след като е толкова години по-млада, ще успее да го задържи и няма да й се налага пак да се върне на пазара. Ама излязоха криви сметките.. За нея де. За всички нас беше очевиден развоя.

Коментирай

blqk

преди 7 години

Taq e dosta gadna jenica.Chisto luda perka,koqto rysi bezsmislici.Horata na neinata vyzrast berat plodove ot obrazovanieto si taq oshte na uchilishte ne e hodila.Porednata myrla jadna za izvestnost

Коментирай

xxxx

преди 7 години

Да всяка след време като види, че с имиджа на курвата нищо съществено не може да постигне, започва да разправя как не би го направила.И хората ги били оплювали - е кое да ти харесвам, това че си кълчиш голия задник с цел да спечелиш мижав конкурс като плеймейт, за да имаш достъп до богати мъже които да те спонсорират.Без образование, без кариера, без някакъв смислен принос за обществото.Е кое да ви харесваме?Прости евтини жени, дето не стига че с нищо смислено не допринасят на този свят, ами дори слагат лошо име на жените като цяло.

Коментирай

нн

преди 7 години

Абе стига плямпахте глупости! То пък с образование много далеч се стига! И вие не си ги вярвате тези. Че са долнопробни тия конкурси - такива са, но и аз бих участвала, предвид това какво е положението в държавата ни в момента и предвид какви перспективи даде този конкурс на участничките в него. Няма какво да се залъгваме. А като вземете тук из профилите всички групово да се залъгвате колко перспективно било да си образован... В цял свят в днешно време се печели с външен вид и сексапил. Хората от това се издържат вече - например със снимки в Инстаграм. После хвалете образованието на младите хора и ги убеждавайте да учат.

Коментирай

до нн

преди 7 години

Не се стига с образование при такива, които го учат за да имат такова или такива дето го учат, а после не знаят какво да правят с него.То и черната Златка има образование, ама е много ясно че нищо няма да направи с него.Образованието е основата, а после ако си умен и имаш качества правиш нещо с него, ако не си плямпаш, че нищо не се получава с образование.А иначе както ти каза изглежда за теб и тези женици единствено сексапила им е "силното" качество, и няма какво друго да предложат освен един гъз и един цици.Права си всеки предлага каквото има - някои ум и качества, други цици и гъз, които са до време...

Коментирай

Мара си беше проститутка и си остана такава

преди 7 години

пффтя от 17 годишна се джаскаше за пари с дъртаци.Сега я гледам се подвизава с някакъв мухльо Павката ли там някакъв заблуден тракторист.Факта че има дете от дядо и трябва да е достатъчно показателен,че това е лека жена,която е търсила да живее на издръжка като му роди дете.Бездарна,с огромен едър кокъл,абе едра жена си е наскоро я видях в мола свиня и половина на снимките едно на живо като си отвори устата тече сперма.

Коментирай

...

преди 6 години

само за сведение...Павката не е тракторист а продава боклуци на едро из европа

Коментирай

Ивелина Колевв

преди 2 години

Държавните на брат Динев се чудят за какво да харчат парите му, значи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.