Плевнелиев се пренесе при Деси Банова! Екс президентът заживя в жилището на синоптичката в Бояна

2180
08 Януари 2018, 12:50


 

Най-одумваната светска двойка - Росен Плевнелиев и Деси Банова, вече заживяха под един покрив, научи HotArena.

 

Дни преди Нова година бившият президент се е пренесъл при новата си любов в апартамента й в полите на Витоша, разкриха техни бдителни съседи. 

 

И макар често в живота жената да се пренася при мъжа, то в случая Росен и Деси предпочели да не робуват на стереотипите. По същия начин, както и интимната им връзка изненада всички и разби всякакви традиции. „Таблоид” обаче научи, че 52-годишният политик и 15 години по-младото от него русо изкушение се договорили засега именно той да пренесе част от вещите си в наследственото жилище на изгората си и това да стане в навечерието на 2018-та. Двамата влюбени вярвали, че това ще им донесе късмет в любовта, ако заживеят под един покрив точно преди Нова година. 

 

Зевзеци се смеят, че навярно Росен Плевнелиев, който не крие, че сам прави хороскопи чрез специални алгоритми, сигурно е изчислил точното разположение на планетите и кога е най-благоприятният период да се заживее заедно с Деси. А и на него като мъж му било и по-лесно да си събере нещата в един куфар и да отиде при синоптичката. Самата Банова пък била от суеверие не искала да ходи да живее при Росен в жилището му в затворения комплекс „Резиденшъл парк”, където до преди година вече бившият президент живееше с вече бившата си съпруга Юлиана.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-1
Два футболни отбора са минали през дупките на курвето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
Два футболни отбора са минали през дупките на курвето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джинка
Преди 1 година
-1
Уважаемо бивше президентче, ти когато трябваше да бъдеш в медиите за това, което те избра народа, никакъв те нямаше. Сега ще ми се хвалиш, че си свалил жена, която ще ти обича парите! Да беше се изявявал с хвалби от време на време ще приемем, че ти се иска да лъскаш имидж от преди години, но ежедневното ти появяване във всички сайтове е прекалено!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени