Плевнелиеви се развеждат между двата тура на изборите, Юлияна вече живее с любовника си

4538
28 Октомври 2016, 16:00


Семейството на президента Росен Плевнелиев ще се раздели окончателно до края на годината, научи HotArena.

Запознати магистрати твърдят, че първото дело е било обявено не кога да е, а между двата тура на изборите за нов главнокомандващ. На 6 ноември е първият тур, а на 12-и – балотажът.

Малцината посветени в личните драми на семейство Плевнелиев още през лятото разкриха, че уговорката е била разводът да стане факт след края на мандата му на „Дондуков” 2, но подобен срок трудно би могъл да бъде спазен от съдиите, предвид сериозната им натовареност, особено в София. По данни на "Уикенд", делото ще се гледа при закрити врата, без свидетели и с уговорка за възможно най-малка публичност.

При такъв развой Плевнелиев ще си тръгне през януари и безработен, и отново ерген. Засега не е ясно кой ще получи родителските права върху двамата им синове, но не е изключено двамата да са се договорили за равно попечителство и поравно разделение в броя на вижданията и грижите около децата.

П
рактиката показва, че при задействането на член 50 от Семейния кодекс, т.е. за развод по взаимно съгласие, всичко се финализира в рамките на между 1 и 3 заседания. Фактът, че семейството на Плевнелиев де факто е разделено от близо една година и Юлияна и Росен не живеят заедно, ще носи допълнителна тежест в съда за експресно взимане на магистратското решение. Плевнелиев е настоял с жена му да си дадат втори шанс, но тя е била категорично против.

Публична тайна е, че Юлияна има нов партньор до себе си. Президентът също е имал връзка с друга дама, докато бе на поста си.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени