По-яка и от оригинала! Двойничка на Анджелина Джоли хит в нета (Снимки)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/po-iaka-i-ot-originala-dvoinichka-na-andjelina-djoli-hit-v-neta HotArena.net
По-яка и от оригинала! Двойничка на Анджелина Джоли хит в нета (Снимки)


Анджелина Джоли безспорно е една от най-красивите холивудски актриси. И неслучайно повечето момичета искат да приличат на нея. Но по всичко личи, че най-много в това начинание успява младата Челси Maр от Шотландия, видя HotArena.



Приликата между двете е направо поразителна, а всеки, който ги види, несъмнено би взел Челси за младата версия на Анджелина. Момичето толкова си прилича с актрисата, че дори й се е случвало на път да я объркат с нея.



Всеки, който ще види Мар в първия момент си мисли, че става дума за известната актриса, пише сръбския \"Блиц\". Същите очи, коса, скули и устни, като холивудската дива.



Това, което отличава Челси от другите момичета е, че не е правила никакви хирургични интервенции по себе си. Тя дори не се е изтъквала като двойничка на Анджи, нито пък е искала да прилича на нея.



За нея никой дори не е подозирал съвсем доскоро.



Един приятел изпратил снимките на Челси до списание за мъже \"The Lad Bible\", което веднага обяви снимките на \"двойничката от Инстаграм\". Интересът към младата красавица скочил до небето и тя вече е затрупана с молби за интервюта и предложения за снимки.


Така се става звезда!

8 Коментара

Dee

преди 8 години

Да бе, сигурно няма корекции! Тези устни са напълно естествени и природата така ги е създала! Я четете какво пишете като преписвате!

Коментирай

eli

преди 8 години

Absoliutno sigurno e,che si e ''naduvala'' ustnite!

Коментирай

Таня

преди 8 години

Анджелина е класи над нея!

Коментирай

ppp

преди 8 години

и анджито е един продукт, така че момичето си е супер

Коментирай

Д2

преди 8 години

Прилича на Есмер, Марчето, и подобни "пластични" създания. Анджелина няма толкова дебели и зле очертани усти, изобщо какво коментирам, няма база за сравнение.

Коментирай

f

преди 8 години

Познаваш ги лично и отблизо и двете ли?

Коментирай

о

преди 8 години

Да бе! Не знаела тя, че прилича и изобщо не го е търсила! :D Наоперирала се е яко! Ама и тя като новоизлюпената "двойничка" на Мегън Фокс и тя била без операции. То ние сме слепи нали.

Коментирай

Eka

преди 7 години

Да бе, колкото е нежна и естествена Анджелина ,толкова е ку....нски зле направена тази мадам

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.