По Киро Скалата накацаха расови мъже

1453
19 Ноември 2011, 15:30


 

Около Киро Скалата вечно има тълпи от жени. HotArena.net обаче го набара и с една камара мъже около него.
 
 
Те са претендентите за титлата Мистър Варна. На 25 ноември ще стане ясен най-харизматичният сред претендентите за короната. 
 
 
В ролята на застъпниците за Мистър Варна 2011 са хореографът Кирил Аспарухов, както и Кирил Вълчев-Скалата, който има грижата за физическата подготовка на кандидатите.
 
Председател на избирателната комисия ще бъде проф. д-р Анелия Клисарова, ректор на Медицински Университет - Варна. В програмата ще блеснат балет Rikardo, вокален състав Angel Voices, салса клуб Otur и Анн-Джи с екстравагантния си балет. 
 
 
Организатор на събитието е модна агенция Cast Images Europe, а продуцент - TV Show Fitness Mania. Постановката е на импресарска къща D’Elena. 
 
 
За правото да наричат себе си Мистър Варна ще премерят сили 100 %-ви мъжкари от няколко националности - Нигерия, Турция, Куба и България. 
 
 
Претендентите ще бъдат изправени в няколко дебата от типа "всеки срещу всеки", но подозираме, че това ще е радост за очите на дамите и проява на благородна завист сред господата, гости на спектакъла. 
 
 
И вие можете да упражните правото си на вот в клуб Xtravaganzza, а изборната нощ започва точно в 22:30, когато е и официалното начало на конкурсът.
 
 
Киро Скалата призовава за висока избирателна активност, тъй като балотаж, в случая, не е възможен! Купуването и продаването на гласове е престъпление!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени