По стъпките на мама: Кои звездни дъщери последваха родителите си (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/po-stapkite-na-mama-koi-zvezdni-dashteri-posledvaha-roditelite-si HotArena.net
По стъпките на мама: Кои звездни дъщери последваха родителите си (СНИМКИ)

Едни от големите звезди в шоубизнеса, направиха първите си стъпки преди десетилетия, а днес гордо гледат как децата им поемат по техните пътеки.

 

Дъщерите на Глория, Мария, Николета вече проявяват талантите си пред обществото и по всичко изглежда, че са поели по пътя на известните си родители, видя HotArena.

 

Музикант да си!

 

Фолк певицата Глория от няколко години не спира да хвали дъщеря си Симона за нейния талант. Младата звезда демонстрира убийствени гласови данни и очевидно е решила да се изяви в същото поприще като майка си. Дори вече има самостоятелни концерти и две песни зад гърба си.

 

Колежката на Глория Анелия също започна да насочва малката Ивон по нейния път. Макар и доста по-малка от Симона, девойката се изявява в кръчмата на баща си и вече събира овации. А мнозина й предричат бляскаво бъдеще.

 

По стъпките на Силвия Кацарова пък тръгна дъщеря й Теди, която дори стана по-известна и от нея. Младата певица имаше шеметна кариера, преди да се омъжи за скандинавеца Макс, с когото няколко години по-късно се разделиха.

 

Теди отново се опитва да възроди музикалния си успех, но вече в сблъсък с жестока конкуренция. Силвия Кацарова обаче се гордее с дъщеря си и не спира да я хвали колко е талантлива.

 

Приятелки, модели и… съпернички

 

Дъщерите на Николета Лозанова и Цеци Красимирова по всичко изглежда, че ще вървят по техните стъпки. Малката Никол от бебе е пред камерите и успешно се изявява като модел. Двете с Николета Лозанова дори заснеха няколко реклами, а щастливата майка не крие надеждите си, че малката Никол ще бъде по-успял модел и от нея самата. А според някои вече е и успяла, пише „Телеграф“.

 

В модното поприще се изявява и дъщерята на Цеци Красимирова. Топ манекенката не крие възторга си от успехите на малката си принцеса. Дъщеря й Джудит е най-добрата й приятелка, а вече дори й съперничи и на модния подиум. Нищо чудно и да я задмине съвсем скоро.

 

Като близначки

 

В шоубизнеса има и още една категория звезди, които невероятно си приличат с децата си, но поне засега наследниците им не смятат да поемат по техните стъпки в кариерата.

 

Пример за това са Ивана и дъщеря й Теди, които поразително си приличат, Мария и малката Марая, която е копие на изпълнителката, Марта Вачкова и Рада, както и Гала и дъщеря й Мари.

 

Освен, че изключително много си приличат, всички те са обединени от още нещо общо – твърдят, че са най-добри приятелки с дъщерите си, а също така наследничките им са деца на разведени родители.

 

Стела Йорданова

9 Коментара

фффффффффффффффффффффффффффф

преди 8 години

Мда, Цеци Красимирова беше доста успешен модел, но извинете защо намесвате името на тази Лозанова от кога и тя се води "модел"..да модел е снима се за Фейсбук, откога на селфито казвате моделство хахахаха.

Коментирай

Istina

преди 8 години

I zabelejete za vichki ostanali dvoiki maiki s dushteri ima samo po edna slojena snimka, za nashta Ubavica Nikolina slojili 2 snimki, che to nali tq e nai-golqmata zvezdU ot vsichki i da se naturti na neinite uspehi v karierata. Abe ne znam otkude da pochna da i zavijdam na ciganeto- za izkustvenite i kosi li, za izkustvenite i cici li, za izkustvenite i skuli li? De da znam!

Коментирай

Istina

преди 8 години

Zabravih da dobavq, zabelejete koi e v centura napurvata snimka- Nikoletka i debeloto i bezjizno dete. Tova dete vednuj ne se vidq s roshava kosa, odrani kolenca ili nacaoani dreshki, taka po detski sladko i bezgrijno. Vinagi e s izpunata kosa, markovi dreshki, skoito sigurno nqma pravo da si igrae za da ne nacapa, s izkustveni pozi i jestove kato kifla na 20 godini. Nishto detsko nqma v tova dete, obrecheno na tup skuchen jivot kato kukla za snimki na tupata si maika. Nikoleta nishto ne e postignala v jivota, dori i za maika ne stava. Kakvo q slagate v tozi spisuk na uj uspeli jeni s decata si?

Коментирай

ПОЗОР

преди 8 години

Щях да си остана "НЕГРАМОТНА" по отношение за ЕДНА "ЗВЕЗДНА"?! РОДИТЕЛКА??!! ЦЕЦКА КРАСИМИРОВА ОТ МЕЗДРА, АКО НЕ БЯХ ПРОЧЕЛА "ТАЙНИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ" от Григор Лилов - е там е написано всичко за тази... как ли да я няаречем необразована, но много находчива малограмотна селянка от Мездра или любовницата на гнусните убиици и наркомани мутрти, а тя отвсякъде си е гнусната любоница-мутреса, натрупала състояние от какво ли?...е не от интелект! и ОБРАЗОВАНИЕ!!! ДОМАШНО възпитание!, от морал?!.... прочете тази книга , тя ще ви разкрие ТАЙНИТЕ НА ВЪЗХОДА НА ЕДНА НЕГРАМОТНА И НЕМОРАЛНА МУТРЕСА ОТ СЕЛО, ЕДНА ИЗМИСЛЕНА КАТО "МОДЕЛ" МУТРЕСА- цеци? красимирова? а зящо КРАСИМИРОВА?? много съмнителна фамилия! каква е фамилията на незаконната и дъщеря от бащагта мутра-убиец! На това ГОРДОСТ ЛИ МУ КАЗВА МУТРЕСАТА ОТ МЕЗДРА?!

Коментирай

ехаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

Ехааа! Ама, защо на най не успялата сте сложили 2 снимки само не разбрах , за да успее ли хахахахаха??????????

Коментирай

БОжеееееее!!!

преди 8 години

Е, те , ако тръгнат по пътя на майките си, големи "звезди" и хора ще станат- НЯМА ЩО!!!! Хвани едната , блъсни другата, третата сама ще си падне... Боже, ако това ви е представа за "звездите" е*ана е майката на България!!!!

Коментирай

продължение

преди 8 години

Изключвам Мартина Вачкова, сега я видях

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Порно модел. ДА!

Коментирай

?

преди 8 години

Някои от тези жени наистина са талантливи и успели. И са звезди. А някои от жените на снимките са луксозни проститутки и не е морално да се пише, че дъщерите им са тръгнали по техния път. И не бъркайте известността и публичността със звездността. Какви звезди са Цеци, Мара отварачката и Николета Лозанова? Секса с богат мъж или с мутра не те прави звезда.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.