ПОБЕСНЯ! Защо Багата вдигна МЕГАСКАНДАЛ в Къщата

4674
06 Ноември 2012, 13:43


ММА боеца спретна махленски скандал на съквартирантите

Какво по-добро от един грандиозен скандал, за изпускане на напрежението. ММА боецът Благой Иванов—Багата вдигна мегаскандал на съквартирантите в Къщата. Формален повод за него стана това, че пречат на усилените му тренировки. Но дали всъщност спортистът няма други причини да беснее така?

 

Не е тайна, че горещите изпълнения на Златка в Къщата се отразяват на всички вътре. Красавицата дори танцува почти без дрехи под дъжда и доста „напрегна“ съквартирантите, които и без това вече повече от месец са на сух режим.

В същото положение е и Багата, който от доста време не е виждал годеницата си Любина. И дори самотните ласки в леглото, които се шушука, че той и някои от другите съквартиранти си доставят, не успяха да го успокоят. Факт е, че при толкова оскъдно облечени и красиви жени в Къщата, на спортиста му е доста трудно да понася въздържанието. Особено след като някои от тях безсрамно се разхождат само по бельо пред очите му.

 

По тази причина ММА боецът вече не издържа и започна да си показва рогата. Той вдигна грандиозен скандал на съквартирантите, че провалят тренировките му, но това бе само формален повод за свада. След спора Багата видимо се успокои, изпуснал донякъде парата. Само две седмици преди финала и той подобно на другите вече едва издържа самотата.

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени