„Под прикритие” става филм?

1885
14 Юни 2016, 12:00




Истерията около „Под прикритие” едва стихна и създателите на проекта, отново запалиха мрежата. Феновете са направо в еуфория, след като рекламен фотокадър ги хвърли в смут, видя HotArena.

Въпреки че последния сезон едва приключи, въпросите около лентата не стихват. Въпросната снимка е качена в интернет страницата на криминалната сага и представлява сценка като от Дивия запад.

Самотен мъж седи сред пустинен пейзаж, а срещу него реве автомобил и и вдига пушилка. „От създателите на „Под прикритие”... Скоро!!!”, гласи лаконичния коментар.

Снимката предизвика дива еуфория сред феновете. Голяма част от тях започнаха даже да наддават относно версиите за тайнствения проект.

„Колата на Ерол? Може би ще е отделна история как търси сестра си?”, „Продължение на „Под прикритие” с друго заглавие?”, пише друг фен. „Не може нещо толкова успешно да бъде спирано, след като има такъв интерес към него”, смята трети.


Надеждите на феновете са дори за нов филм. И без това от две години се говори за подобно продължение на поредицата, пише „България днес”.

Много по-вероятно е обаче, кадърът да е рекламен за сериала на Асен Блатечки и Катерина Горанова „Бензин”. Актьорът вече няколко години снима филма, но така и не можа да осигури финансиране за завършването му.

В лентата, която е българскиятт еквивалент на „Бързи и яростни”, място намира не само Блатечки в главната роля, но още и Калин Врачански, както и няколко от най-красивите БГ актриси.

По всичко изглежда, че Димитър Митовски и „Камера” също са решили да се включат в проекта и да довършат поредицата. А дали тя ще повтори успеха на „Под прикритие”?

Чакаме да видим.



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени