ПОДЛО! Кучкова съблазнява Тачо във ВИП Брадър, развежда ги с Жени!

3847
16 Септември 2014, 11:36


Подъл ход от страна на Биг Брадър, и най-вече от страна на Йорданка Христова и Евгени Минчев, е напът да развали завинаги семейството на Жени Калканджиева и Тачо.

 

Двамата са от Политбюрото на ВИП Брадър и взеха решение да правят Тачо и Жени в гнездото на въртиопашките, видя HotArena.net.

 

А там Кучкова чака Стефан Манов с отворени обятия.

 

Припомняме, че снощи на Минчев и Христов стартираха с тайна мисия. Те разпределиха съквартирантите образно казано на бедни и богати – едните ще живеят в „общежитие“, а другите в „резиденцията“ при тях.

 

В мизерията при животните в общежитието пратиха Кучкова, Албена Вулева, Ели Гигова, Иво Аръков, Камелия Воче, Ива Екимова и Жени и Тачо.

 

Т.е. неверникът бе изпратени при най-красивите жени в Брадъра. „Нека да се докаже! Да го видим заслужава ли Жени или ще тръгне с първата фуста“, разсъждаваше Йорданка Христова.

 

Запознати от кулоарите на ВИП Брадър разкриват, че продуцентите умишлено вкарали Кучкова с тайна мисия да съблазни Тачо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 3 години
0
Та той Тачо значи жена скоро не трябва да е виждал,щом тая проскубана парцуца ще го развежда с Жени Калканджиева......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АН
преди 3 години
-1
ОБРАЗЦОВИЯТ ДОМ Е ПО-ИНТЕРЕСЕН ОТ ЛУКСОЗНАТА КЪЩА.ТАМ ЩЕ ИМ Е ПО-ИНТЕРЕСНО НА ХОРАТА.ЖАЛКО,ЧЕ КАЛИ Е ПРИ БОГАТИТЕ,ЩЕШЕ ДА ПРАВИ ШОУ С ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ.А КОГА ЛИ ЩЕ ГИ РАЗМЕНЯТ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кет
преди 3 години
0
Абсолютно вярно!Тези хора са играчи и в живота,всички те!Кои на едро,кои на по-дребно,а кои като въпросната Кучкова,силно ползувани...хихих Няма как,ако човек е поне малко интелигентен и наблюдателен,да не му стане ясно,що за фарс и пародия е всичко това!А....и най вече-ШУРОБАДЖАНАЩИНА,с цел позакърпване на изтънелите джобове!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!MD
преди 3 години
0
Еееее,ама защо им вервате на плоските сценарии.Повечето вече са си назубрили ролите и ще чакат да ги повикат на сцената.Калканджиеви са с главни роли и съответно най-високи хонорари,че са умрели от глад вече.Има ли още наивници,които да му се връзват на извратеняка-наркоман Тупарев?Хора-ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА С ЦЕЛ ЕДНИ ХОРА ДА ВЗЕМАТ ЕДНИ ПАРИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени