Подлуди мрежата! Вижте порасналата наследничка на Еминем (Много снимки)

3319
19 Март 2015, 11:51Дъщерята на Еминем побърка мрежата. Тя не само се е превърнала в красиво момиче, а освен това може да се похвали и с училищни успехи.


Хейли Джейд Скот Матхърс, по-известна като дъщерята на Еминем, предизвика вниманието на световната общественост. Малката хубавица вече не толкова малка, и се превърнала в истинска красавица.


През 2014 тя завърши с отличен, а в гимназията бе член на училищното настоятелство и е печелила редица награди за своето училище.


За разлика от баща си обаче, Хейли не смята да пробива в музикалния бизнес, а иска да запише психология или икономика в университета в Мичиган.


Тя не крие и благодарността си към своите родители, които я формирали в личността, която е днес.


"Майка ми и баща ми винаги ме насърчаваха да бъда точно такава, каквато съм и винаги ми оказваха подкрепа, за да постигна целите си", заяви Хейли на завършването в гимназията.


Родителите на Хейли Еминем и Ким Матхърс, на времето пълнеха първите страници с бурените си отношения. Двойката имаше връзка още от гимназията, а през 1996 г. се роди дъщеря им Хейли.


През 1999 г. двамата се ожениха, за да се разведат още през 2001 година. След пет години двойката отново встъпи в брак, но само след няколко месеца отново се разделиха.


Прочутият рапър често говореше за хаоса в живота си чрез песните, а някои от най-известните му парчета са именно посветени на жените в живота му — "Ким", "Апартаментът" и песента, посветена на Хейли — "Hailie's Song" .Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени