Подригравали се на Преслава заради големия й бюст като ученичка (След като го намалила, той се пръснал)

7015
04 Октомври 2015, 12:51


Голям срам от едрия си бюст е брала като ученичка Преслава, узна HotArena.

 

Едно от най-ярките и знакови имена в българската фолк музика е втората дъщеря в семейството на Янка и Кольо Иванови - шивачка и международен шофьор. Преслава и сестра й Ивелина изкарвали летата си в село Смолница, откъдето родом е баща им, пише „Уикенд“.

 

От майка си 10-годишната Петя слушала, че трябва да очаква промяната в тялото си, когато навърши 14-15. Затова ранното набъбване на гърдите й шокирало третокласничката и от срам тя се затворила в къщата на баба си, откъдето цяла седмица не си подала носа.

 

Без да знае истинската причина за доброволния затвор на Петя, възрастната жена се изплашила, че внучката й е болна и привикала майка й от Добрич. Опитите на двете жени да успокоят момичето не дали особен резултат и дълго време то страдало неутешимо от нежеланата промяна.

 

За да задълбочат депресията на Петя се погрижили и съучениците й. Подигравките им стигнали до там да я обиждат, че е заприличала на кравата Милка – хем едричка, хем с напъпило виме. Заядливите насмешки допълнително уязвили секссимвола на попфолка, още повече, че в онези години тя вече се оформяла с по-едра структура.

 

Пълното тяло било голям комплекс на Петя и заради него тя страдала от липса на самочувствие. В часовете по физкултура, освен че се срамувала да тича заради люлеещата й се гръд, чалга иконата имала скрупули и да спортува по шорти и тениска. Най-много обаче Преслава умирала от срам, когато в коридорите на школото някой от невъзпитаните й съученици я издебвал в гръб и сграбчвал гърдите й пред озверялата за сеири училищна публика.

 

Преслава излязла от великата депресия някъде около 15-тата си година, когато осъзнала, че огромният бюст всъщност е започнал да й носи дивиденти. Тогава макар против волята на родителите си, инатливата Петя започнала да пее по заведенията.

 

Нещата обаче излезли от контрол, когато гръдната обиколка на звездата достигнала рекордните за нея 124 см., варирала в зависимост от теглото й.

 

Хубавините на Преслава обаче й довлекли болки в гърба, врата и раменете. Твърди се, че те са причината звездата да се реши на операция за намаляване на гърдите си. Интервенцията се оказала наложителна още повече, след като певицата започнала да слабее. За по-малко от половин година големите бомби се спихнали наполовина. В клиника за пластична хирургия в Германия Преслава се подложила на мамопластика.

 

За нещастие обаче след операцията се получили усложнения. Гърдите й буквално се пръснали. Медицинското тиксо, с което хирургът залепил месото след скалпела, се сцепило и раните й се отворили.

 

Тогава преживях нечовешки болки. Още жива видях както представлява Адът. Положението беше наистина сериозно. Не бях в състояние да летя обратно до Германия, затова хирургът дойде в България”, признавала е в предишни свои интервюта самата Преслава.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НиЛо
преди 2 години
-3
Преди беше по красива!Сега прилича на курва като всички останали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
-4
Напротив. Сега цъфти, защото се чувства прекрасно в кожата си. А преди е живяла с комплекси.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени