По-голяма дама е тайната любов на Любомир Жечев!

3893
04 Февруари 2014, 12:32


Водещият на „Сблъсък“ дължи много от успехите си в различните сфери на тайнствената Нора, която години наред го подкрепя и амбицира, научи HotArena.net.

 

Има жена, която години наред подкрепя Любо Жечев. Това не е Рут Колева, която взе за гадже в първия сезон на „Къртицата“, а жена, близо десет години по-голяма от него, на име Нора.

 

Нора също има афинитет към спорта, а както може би знаете, младежът е баскетболист. Срещат се случайно, след като той идва в София се срещат случайно. Тя го взима под крилото си в своя апартамент и се спогаждат доста дълго време.

 

Дамата му влияе добре – Любо се е занимавал с издаване на списание, бил е част от спортните редакции на няколко телевизии, бил е в баскетболния отбор на НСА, а вече е й водещ на предаването „Сблъсък“. Завършил е специалност журналистика към СУ, пише сп. “LoveStyle”.

 

Жечев не се е самозабравил след връхлетялата го слава, а доказателство за това е, че продължава да се държи естествено и да проявява своя хумор в социалната мрежа. Бе качил снимка, на която държи дамаджана с ракия, и обещаваше на всеки такава, ако гласуват той да стане водещ на „Сблъсък“. След като вота приключи, той написа, че всеким който е споделил снимката му, да му пише, за да му даде ракия от баща му Живко.

 

С Рут Колева не са се виждали от две седмици и по всичко личи, че тази връзка вече се е изчерпала. Самата певица намекна, че няма намерения да се завръща в родината си, тъй като българският народ не признавал постиженията й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени