Погребаха със скандали Боби Кристина

4442
01 Август 2015, 20:03


Боби Кристина Браун си отиде, а семейството й я погреба със скандали. Дъщерята на Уитни Хюстън не успя да намери покой дори в последния си път, научи HotArena.


Семейството на изпълнителката, начело с лелята на Боби, Пат Хюстън организира погребението в методистка църква. Тя обаче държеше цялата церемония да е в духа на тийн рожден ден, което не се хареса на много от членовете на семейство Браун.


В крайна сметка двете фамилии се постараха да не се срещат едни с други. Боби Кристина бе почетена първо от семейство Хюстън, които след поклонението се отправиха към дома на баба й Сиси Хюстън, а след това в църквата влязоха семейство Браун.


Боби Браун бе съкрушен и видимо разстроен от факта, че не взеха под внимание, мнението му за кончината на дъщеря му. Рапърът бе утешен от съпругата си Алис, която наскоро стана майка.


Веднага след тях се наредиха останалите членове на семейството, които след кратко поклонение се изнизаха от църквата. Ковчегът на Боби Кристина през цялото време бе затворен, а никой не се допускаше до поклонението без покана и лична карта.


След поклонението, Боби Кристина бе изпратена в последния си път от четирима носачи. Ковчегът й бе положен до този на майка й Уитни Хюстън.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени