Похитителят на Бербатова се изгъбаркал с нея

1232
22 Септември 2011, 10:59


Човекът, който заплаши с отвличане майката на Димитър Бербатов, Маргарита, нямал сериозни намерения да я похити, а се изгъбаркал с нея.

 
"Дължа извинение на г-жа Бербатова и на цялото й семейство. Това бе просто шега, нищо сериозно не съм имал предвид. Нямам лоши впечатления от нея. Живеем в един квартал. Още повече фен съм на Димитър Бербатов", обяви 42-годишният благоевградчанин Петър Андонов.
 
 
Преди няколко дни той публикува коментар във форума на местен вестник, който вдигна на пожар властите в града.
 
 
"Искам да кажа, че нещата са малко изопачени. Заглавието на моя коментар бе "Гербаджийски пиар". Буквално написах "Защо ГЕРБ не си отвлече Маргарита Бербатова, синът й ще плати милион и така ГЕРБ ще спечели изборите", обясни Андонов пред "Стандарт", чийто дом на 8 септември сутринта бил атакуван от антимафиоти от благоевградската полиция. 
 
 
Връчили му призовка и го разпитали в полицията. "Наистина това бе чистосърдечна шега. Нищо лошо не съм мислил да правя. Но това бе непремерено действие от моя страна, нормално е да съм притеснен, след като и прокуратурата се зае със случая. Съжалявам, че съм причинил тревоги и притеснения на майката на Димитър Бербатов", каза още Андонов.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени