Пожар в столичен хотел заради МЕГЗ (Всичко за инцидента)

https://hotarena.net/laifstail/pojar-v-stolichen-hotel-zaradi-megz HotArena.net
Пожар в столичен хотел заради МЕГЗ (Всичко за инцидента)
В новия брой на списание ОК! топ-дизайнерката Миглена Каканашева -Мегз разказва за това как се е променила през последната година.

Мегз е почти на 27 и звучи уверена, бизнес настроена и определено знае какво иска, но сякаш не е останал и помен от онова лъчезарно и невинно 20 -годишно момиче от Къртицата.

В един от въпросите амбициозното миньонче разказва за наградата си Златна Игла за \"Модна къща на годината\" и подготовката на спектакъла. Там тя без каквото и да е притеснение или съжаление заявява:

\"На една от репетициите дори стана малък пожар. Вдигнахме целия хотел на крак. Тогава отпаднаха пиро-ефектите (Смее се) \".

Този отговор предизвика повече от объркване в екипа ни. Първата ни дизайнерка или няма никакви страхове, или изобщо не осъзнава сериозността на един пожар, било то и малък. Докато охраната и администрацията на хотела били пред истински ужас, Каканашева тръгнала сама да угаси подпалилата се завеса. Уплахата на персонала и всички главоболия на противопожарния отговорник били огромни, а Мегз продължавала да подпитва дали все пак пиро-ефектите не могат да останат. Но от хотела отказали твърдо и дори предупредили твърдоглавата дизайнерка, че само да видят огън на сцената, без капка колебание, ще прекратят ревюто й. Мегз трябвало да се примири.

През последната година младата бизнес дама извървя много дълъг път и то съвсем не лек или лесен. Много хора я съдят за начина й на живот - от външния вид до любовта, но е факт, че Мегз може да е всичко друго, но не е страхлива глезла. Припомняме, че лятото миналата година, колата на Каканашева се самозапали на магистралата. И това е само една от многото пречки, редом със счупени витрини, кражби, черен печат, линейки, през които тя премина. Всичко това, а и новият начин на живот, явно завинаги са променили амбициозното миньонче и са я превърнали от момиче в смела жена.

12 Коментара

A ne be

преди 7 години

Ne ot strah ot razsydyk e lishena. Ne si li spomnqte kak v Kyrticata tochno pripadna i si skysa sama sistemite da se vyrnela v igrata. Tova syshtestvo e ne znam kakvo izvynzemno

Коментирай

oh

преди 7 години

тъга, тъга.. децата в първи клас пишат, размишляват и съчиняват по-добре от вас

Коментирай

Славяна

преди 7 години

Просто е различна бе хора, изглежда мисли по друг начин и не я разбираме. За нея това може да не е страшно

Коментирай

Петя Виделова

преди 7 години

Да аз си спомням как се гърчеше. Беше като филм на ужасите как се натовари с толкова много камъни. А това със системите и как се върна кална и жълта в ефир ... Тръпки ме побиват от тази жена....

Коментирай

1212

преди 7 години

A kakvo da napravi?? da trygne da bqga li. I az bih opitala da izgasq ogynq dokato e malyk. Kakvo go izkarvate vse edno e nenormalna. Nishto neredno, vseki malko po razsydliv i smel chovek bi go napravil!

Коментирай

Mariq 13

преди 7 години

Ei taka bez silen grim i s nebrejna kosa mnogo i otiva. Koi i e pravil nosa mnogo dobra rabota

Коментирай

G

преди 7 години

Преди хвалехме жените колко са красиви, сега започнахме да хвалим хирурзите им.

Коментирай

Mihail

преди 7 години

Miglena e mnogo razlichna ot vsqka druga jena koqto nqkoga shte chuete da vi govori. Tq prosto ne e ot tova vreme. I ne e samo smelostta. Samoto i mislene e drugo. I mnogo me q qd zashtoto izglejda polaga neistovi usiliq da se zamaskira na vynshen vid da e kato vsichki kifli. No tova qvno e zashtoto tova che e tolkova razlichna i e nosilo i dosta gorchevina.

Коментирай

Галина

преди 7 години

Как няма да е различна?? Лесно е да бъдеш много хай като имаш неиния приказен живот. Дори Николета няма такъв живот. 1. Гадже и е сина на един от най-богатите хора в държавата. 2. Има си собствен бизнес и в него се наливат пари за каквото и хрумне. Каквото не е поискала това не са и дали. 3. Има власт 4. Има слава Как няма да е различна тя няма грижи няма тревоги. И аз ще съм уникат ако някой ми даде свободата да съм каквото си поискам

Коментирай

1a

преди 7 години

Miglena e vsichko koeto si poiska mnogo predi Dogan ne drynkaite typotii

Коментирай

pitashta

преди 7 години

sega po- sladko li i e kato ia prilicha na maimuna v ustata sled vsichkite plastiki i koroni na zabite?

Коментирай

angel

преди 7 години

За простата става..даже е екстра ама да ми става майка и да ражда деца, да ги отглежда и възпитава .....няма начин - No way. Един боб яхния сигурно не може да сготви, камо ли пилешка супа или руло стефани. Всички були си мислят че накой друг ще им готви и гледа децата, щото били богати и имали пари. Няма такова нещо...накрая остаряват и търсят постоянното внимание, защото са сами с по две-три деца от различни бащи, които за незнайно къде. Децата непукисти, никой не се обажда и бабето рупа само моркови и зелена салата и се тюхка каква е била проста на младини....Е тва е българската кифла.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.