Покъртителен разговор между Елен Колева и Калин Терзийски във „Фермата“ (Огънят между тях не е угаснал)

2578
28 Септември 2016, 22:00


Преди броени минути, едно от най-гледаните предавания в родния ефир „Фермата“, разтърси зрителите на Би Ти Ви с драматичен разговор между Елен Колева и писателя Калин Терзийски, видя HotArena.

Двамата разговаряха в обора, където Калин каза на Елен, че не се чувства добре, защото е загубил способността тези неща да му се струват романтични, както, че и тежкият труд не му е във философията.

Елен му отговори, че смята, че той работи повече от другите, което е негова успешна терапия в борбата с алкохола.

„Юни месец си казах, че не съм във форма. Имам тремор сутрин, зле ми е. За една седмица успях да се мобилизирам и за 15 дни успях да съм абсолютно чист. Първите дни тук ми бяха терсене. Такъв период, когато спираш нещо и имаш напрежение, като рохко яйце си, което го въртят в чорап", каза Калин.

Тук Елен сякаш даде воля на стаените си мисли и чувства и му отвърна:

"Трудно ми беше в началото тук да общувам с теб. След като последния път се разделихме, взех решението, че е окончателно. Юли и август бяха най-критични. Почнах да се пооправям. Като дойдох тук ми излязоха травмите. Но си казах, че сега е моментът, да преодолея всичко и да останем приятели. Сега като стоим тук, усещам, че съм готова да бъда твой приятел. Навън тази болка щях да я влача дълго. А сега изчистих всичко. Готова съм. Между нас ще остане една особена близост и обич. Най-тежко, когато ще умрат илюзиите и мечтите”.

Калин я попари с признанието си, че е прегорял човек и не може да живее в мечти, който живее ден за ден. Писателят сподели, че изпитва страх да мечтае и да планира нещата си.

„Уважавам избора ти и го разбирам. Не се чувствай виновен. Никой няма право да ти казва как да живееш. Важното е и двамата да намерим своето щастие, така както го разбираме", натъжена каза актрисата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Неприятняк
Преди 1 година
0
Не знам какъв писател е тоя. Наричайте го алкохолно петно! От този порок - алкохола, отърване няма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени