Покъртителна история! 19-годишна красавица родена без репродуктивни органи (Научила едва на 17)

3922
15 Ноември 2013, 13:50


19-годишна девойка разтърси цяла Британия с историята си. Джаки Бек сподели, как е изпаднала в тотален шок, научавайки чак на 17 години, че няма детеродни органи, научи HotArena.net.


19-годишната Джаки страда от рядък синдром на репродуктивната система- тя няма детеродни органи, няма месечен цикъл, не може да има деца или да осъществява интимни контакти.


На пръв поглед момичето изглежда съвсем нормално. Случайно посещение при личния лекар, обаче разкрива потресаващи факти, които променят живота й.


Джаки е вече на 17, когато разбира за проблема. Заради болки в гърба отива на лекар и мимоходом споделя, че все още няма цикъл.


Докторът решава, че не е нещо сериозно, но все пак я праща на скенер. Резултатите са толкова шокиращи, че променят живота й.


Самата Джаки изпада в ужас, когато научава от лекарите, че не може да бъде интимна, да има деца и няма да има цикъл никога. Със сълзи на очи тя разказва за преживяното.


„Почувствах се като изрод. Никога не съм се чувствала по-различна от другите жени и новината, толкова ме шокира, че не можех да повярвам, на това, което чух.“


„Бях сигурна, че докторите са сбъркали, но когато лекарката ми обясни, защо не съм имала цикъл, всичко придоби смисъл“.


Проблемът бил установен толкова късно, тъй като Беки външно приличала на всички останали момичета. Скенерът обаче показал, че тя няма утроба или матка и не може да има деца, или да бъде интимна с мъж, освен ако не й бъде направена операция.


В крайна сметка специалисти в Лондон успяват да й помогнат и да разрешат част от проблемите. Беки все така не може да има деца, но поне ще може да води пълноценен полов живот.


Самото момиче, дълго време се срамува за проблема. В един момент обаче решава да сподели с повече хора и да привлече вниманието на обществото върху темата, пише „Дейли мейл“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени