Поли Генова и Камелия най-накрая се прегърнаха

2471
16 Април 2017, 21:00


Поли Генова и Камелия се прегърнаха приятелски и така сложиха точка на спекулациите, че са във вражда. Двете ментори в „Гласът на България“ си размениха ласкаво гушкане, с което Генова благодари на Камелия, че е взела една от участничките й.

По време на първия епизод от вокалните двубои в музикалното шоу фолк певицата „открадна“ полякинята Паулина Горанов от своята колежка. Горанов, чиято майка е полякиня, а баща й е българин, излезе да се състезава срещу 39-годишния Явор Белчев от Бургас. И двамата участници се представиха блестящо, но на менторката им Поли Генова се падна трудната задача да избере само един от двамата, който да продължи напред в шоуто. С голяма мъка Поли направи своя избор и остави бившия вокал на група „Каффе“ Явор при себе си.

„Паулина, каквото и да направя, ти ще продължиш в шоуто и заради това избирам Явор“, отсече Поли. Горанов наистина не отпадна от шоуто, защото фолк певицата Камелия натисна бутона, че я иска  в отбора си и я „краде“ от Генова.

„Бях сигурна, че ти буквално ще я грабнеш. Благодаря ти! Правим хубави неща!“, възкликна мило Поли на Камелия и я гушна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени