Поли Генова и Камелия точат лиги по секс символ

1297
09 Април 2017, 21:00


Поли Генова и Камелия се впуснаха в жестока битка за сърцето и гласа на 33-годишен секс символ от София. Николай Стойнов превъзбуди женската част от журито на „Гласът на България“ с изпълнението си на парчето „Use somebody” на Кингс ъф Лиън.

Въпреки че Поли Генова не се обърна и не пожела Николай в отбора си, след като го видя веднага съжали, че не е натиснала червения бутон. „Семеен ли си?“, „Отвсякъде си мой човек“ – атакува с въпроси Камелия красавеца. Тя не се поколеба и почна да флиртува с начинаещия певец, но той не се поддаде на провокациите й и не я пожела за ментор. Стойнов предпочете да отиде в отбора на Иван Лечев и така попари всички мераци на фолк дивата.

Ако за фолк певицата това поведение е в стила й, то изненадата на вечерта бе Поли Генова, коятосъвсем на равно с колежката си точеше лиги по 33-годишния мъж. „Отблизо е още по-хубав“, замечтано и с влюбен поглед заяви Генова по адрес на Николай. Той съвсем ги заби и с признанието си, че си има приятелка. „Много я обичам, тя е винаги е до мен и държа на нея“, откровено каза Стойнов за гаджето си, която е вокална педагожка. Софиянецът се занимава с търговия и има фирма за производство на дрехи, обувки и аксесоари за танци.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени