Поли Генова на ръба на силите си, слиза от екран

2215
30 Октомври 2016, 14:00


Поли Генова не само вече не е водеща на "Българския Топ 40", но и надали ще я видим отново на екран, научи HotArena.


Чаровната певица, която ни прослави на последната "Евровизия", се е зарекла да загърби телевизионните изяви, за да се отдаде само и единствено на музиката. Именно прекалената й заетост от БНТ изтъкват като причина да не я виждаме вече в ефира им.


След четвъртото си място на световния музикален конкурс, Поли Генова е зарината с ангажименти. Тя постоянно пътува за концерти в чужбина, а напоследък записва новите си парчета не в България, а в Залцбург, Австрия. Отделно участва и в няколко театрални представления, покрай които трябва да намира време и за репетиции.


Певицата опровергава слуховете, че е махната от предаването по БНТ, за да бъде заето мястото й от Йоанна Драгнева. Поли много искала да продължи да води музикалната класация, но нямала физическата възможност. В последно време все променяла часа и деня на снимките, което коствало големи загуби на продуцентите. Така накрая се принудила да си признае, че не може да смогва, пише "Уикенд".


В момента се провеждат кастинги за нов водещ на класацията. Според слуховете, наследница на Поли ще бъде гаджето на Ненчо Балабанов – Йоанна Драгнева. От БНТ обясниха, че русокосата певица действително се била явила на прослушване, но мястото й още не е потвърдено.


Самата Йоанна има ангажименти не само като певица, но и като общински съветник в София. Нейни колеги обаче са сигурни, че удаде ли й се възможност да е на екран всяка седмица като водеща, тя със сигурност няма да я изпусне. Йоанна като цяло винаги се движи на крачка след Поли, така че няма да е чудно, ако действително заеме мястото й в БНТ. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Поли
преди месец
0
Лъжете адашката ми участва съвсем молко време в глат на България и за малко да победи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени