Поли Генова разкара гаджето си

3210
30 Октомври 2013, 11:05


Две години след безоблачна идилия с гаджето й Вернер Поли Генова отново е сама. Чаровната изпълнителка се кани веднага след края на „Музикална академия“ да си събере багажа и да се изнесе от общия им дом, научи HotArena.net.

 

Усмивката на Поли Генова, която не слиза от лицето й в „Музикална академия”, всъщност е най-обикновена маска. Любимката на публиката преживява истински душевен срив заради раздялата си с Вернер.

 

Лично Поли поискала да се разделят, но решението не било взето лесно. Несходството в характерите им се оказало една от причините певицата да сложи край на връзката им.

 

Докато Поли не се свърта на едно място, то Вернер е истински домошар. И ужасно се изнервял, че приятелката му все я няма.

 

Общите им познати често го подкачали, че Поли сигурно му слага рога, докато той домакинства и я чака да се прибере. Въпреки че се стараел да не обръща внимание на подобни шеги, младият мъж се дразнел доста, докато слушал подобни подмятания.

 

Отношенията им окончателно се влошили, когато Поли решила да влезе в „Музикална академия“ „Какво ще правиш там? Колко време няма да те има? Там ще те снимат по гащи, това ли искаш?”, започнал да нарежда ревнивият Вернер.

 

Певицата обаче била категорична, че риалити формата ще й помогне да израсне в кариерата. Освен това просто й писнало от мърморенето на Вернер.

 

„Ако ще се изнервяме така, по-добре въобще да не сме заедно!”, отсякла накрая млада певица. И отпрашила за Академията, обещавайки, че ще се върне в общото жилище само за да си събере багажа.


На елиминациите миналата седмица Вернер бе поканен да я защитава. За него, това бе вид извинение и молба да се съберат отново.

 

На всички обаче им стана ясно, че Поли не е същата вълна, тъй като дори не го погледна, когато излезе на сцената. Тя твърдо е решила, че това момче не е за нея, и нищо не е в състояние да я убеди в обратното, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени