Поли Генова разори БНТ, вижте какви ги върши на гърба на данъкоплатците!

5093
08 Май 2016, 10:32


БНТ се вкараха в преразход, като решиха да спестят от национална селекция и се спряха на Поли Генова, узна HotArena.

От националната телевизия явно са смятали, че ще спестят някой лев, като не правят конкурс на родно ниво, но Поли Генова се е почувствала богоизбрана от този факт и ги е заляла с куп претенции. Тя си е сформирала екип от близо 20 човека, който да бъде неотлъчно до нея покрай участието във Виена. А това значи разходи за всеки от тях.
 
„Не е редно никой да не подкрепи нашето момиче. Всички изпълнители си ходят със свита – екипи, стилисти, хореографи. И Поли заслужава такива, ако искаме да спечели по-добро класиране и да не ни одумват, че все сме опашкари”, заинатили се шефовете в националната телевизия и дума не дали да се изрече за икономии от пътуването на певицата.

Така покрай Генова куфари за Австрия стегнали и беквокалите - трио ЛаТиДа и рапърът Бобо, които са с поети разноски и ще вземат хонорар. Блондинката е припапала една от най-успешните хореографки в Европа - шведката Амбра Сучи, които прави хореографията на победителката Лорийн преди години.

За това удоволствие обаче, на шведката ще трябва да се плати хонорар, който нищо чудно да надвиши разходите по създаването на самата песен. Естествено към екипа на Генова има коафьор и гримьор, които също са разход на канала. В свитата на певицата има и екип на БНТ, който трябва да документира и оправдае харчлъка, пише "Уикенд".

„Видя се, че всичко е поредната скалъпена история. Поли изобщо не излезе без пари, както се опитаха да го представят в БНТ. Единственото, от което спестиха, беше да организират трибуна за нови лица и да дадат шанс на българските творци да се изявят, макар и само по националната телевизия”, обясняват огорчени музиканти.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jacalyn
преди 2 години
0
If you reach the 128″ new repticks BE SEEN for life will make you a custom shirt with killer graphics honoring your quest. Nice work on the 300. Great pictures. peace
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЕРИ
преди 2 години
0
ПОЛИ Е ГОЛЯМА. ПРАВА Е ЗА АНТУРАЖА. С ПР,,НЯ БОЯ НЕ СЕ ПРАВИ. ПРОВОКАТИВНА СТАТИЯ. РЕЗИЛ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дани
преди 2 години
-4
ПОЛИ Е ЧУДЕСНА,ДОБРЕ ЧЕ Е ТЯ,ЧЕ ТОВА БЕЗДАРИЕ ПРЕСЛАВА ЩЕШЕ ДА ХОДИ,НЕНОРМАЛНИЦА,СТАНА ЯСНО КОЙ КОЛКО МОЖЕ ,А ПОЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА НА 100%!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vassilev
преди 2 години
-2
Освен гнусна, статията е пълна с множество фактически грешки. Пълно безумие и непрофесионализъм за пореден път от ваша страна! Смешки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени