Полиция в хосписа на Боби Кристина (Дъщерята на Уитни си отиде?)

3130
17 Юли 2015, 15:16


Полиция, адвокати и мистериозна катафалка предизвикаха слуховете, че дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина е издъхнала. Наследницата на певицата от юни е в хоспис в Джорджия, а суматохата от вчера предизвика съмнения, че може би е починала, видя HotArena.


Дебнещите на мястото телевизионни екипи видяха членовете на семействата Хюстън и Браун да се събират около тайната палатка, от която излезе и катафалката. Малко по-рано на мястото пристигна и полиция, а имаше и разплакани членове на фамилията.


Бившият охранител на Уитни също се появи и си тръгна разплакан от болницата. Все още не е потвърдена информацията за смъртта на момичето, а семейството й продължава да твърди, че тя е в „Божиите ръце и няма надежда за нея“.


По всяка вероятност състоянието на младата жена е силно влошено, заради което са извикани и близките й от двата клана. През уикенда се разбра, че Боби Браун се е сдобил с втора дъщеричка от съпругата си Алисия, която не е ясно как ще бъде кръстена.


Що се отнася до катафалката и полицията, медиите все още търсят отговори на двата въпроса. Някои смятат, че фамилията е подготвила тайно погребение за Боби Кристина, а според други, неясен инцидент е смутил спокойствието в клиниката, което е провокирало и идването на полицията.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени