Политик не плати креватните си услуги с женствен мъж! Скандалният Джеси заплашва да издаде ВИП клиентите си

1266
26 Юни 2017, 12:53


Благоевградският мъж в женска визия - Джеси, заплашва да каже името на един от клиентите си, който най-нагло не платил за консумираните услуги, узна HotArena.

 

Политик е. Дължи ми пари. Не си плаща. Голяма муха е”, изцепи се женственият мъж и се закани ако не си получи в срок сумата, да направи фамозни разкрития през медиите, цитира „Таблоид“.

 

Джеси прави истински фурор в бранша на платената любов през последните месеци. Профилът му в интернет е сред най-посещаваните. Самият Джеси отрича да предлага платена любов, като твърди, че е единствено придружител на много господа, които не спират да търсят услугите му. Травеститът се изживява като танцьор и настоява, че направил пробив на морето миналото лято. Затова още от Нова година започнали да го търсят заведенията по Черноморието и да се надпреварват да му предлагат участие в техните програми.

 

Работих като танцьорка по морето, не исках да се впускам в лични контакти, но нямаш си представа какъв интерес имаше към мен. За един месец работа се превърнах в истинска сензация”, със самочувствие отбеляза Джеси. Твърди, че го търсят от цялата страна и говори за себе си в женски род. Но уверява, че не приема всяка оферта, защото има възможност да избира по-скъпите и по-изгодните за него.

 

Крие обаче колко получава за интимните изпълнения, които рекламира в сайтовете за платена любов, където се представя като „Перверзната Джеси”. Това си било негова лична работа. Сред клиентите му преобладават семейни мъже, които търсят разтуха от сивото ежедневие именно с травестити.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени