Политик се ожени за жрица (Кой е той - вижте ТУК)

1400
25 Октомври 2014, 14:00


Зам.-министър от близкото минало е бил прокуден от България заради тъмна тайна, свързана със семейството му. Елитна компаньонка оплела в мрежите си политика, научи HotArena.net.

 

Двамата дори се оженили, без той да подозира кой прибира вкъщи, разкри в пилотния си епизод първото по рода си в България предаване от жанра „сценарно риалити” „Истински истории”, пише в. „Всеки ден“.

 

Продуцентите Иван и Андрей стоят зад новия формат, който разказва реални житейски драми на хора, попаднали в дневниците на психоложката на звездите Ани  Владимирова. Тя е предоставила своя набор от шокиращи истории и голяма част от тях ще видят бял свят по Би Ти Ви. За да не разбере зрителят за кого става въпрос обаче, имената и местожителството на главните герои са сменени.

 

Политикът, чиято история бе разказана в петък вечер, е отговарял за европейските проекти и е бил във втория ешелон на управлението. В един черен ден животът му на отговорен баща с две деца и красива съпруга се преобръща на 180 градуса.

 

Той разбира, че всичко, в което е вярвал е лъжа. Негови съперници му разкриват, че жена му и майка на наследниците му е работила като елитна проститутка дълги години. Тя спира да се занимава с тази си дейност година преди да се запознаят. Затова и той няма никаква представа за тъмното минало на любимата си.

 

„Казват му: „Ако не се разкарате от проектите, към които сте се набутали и сте ни конкурент, всички ще разберат”. Изнудват го и след като минава през огромни обрати, той решава да остане с нея. В крайна сметка го принуждават да избяга от България. „Историята е напълно истинска”, разказа пред „Всеки ден” продуцентът Андрей Арнаудов.

 

В „обувките” на прототипите влизат не актьори, а натурчици. Това се прави, за да не бъдат изпълняващите ролите познати лица и достоверността да е по-голяма. Огромната разлика между излъчващото се по Нова тв предаване „Съдби на кръстопът”, което също разказва различни драматични сюжети, и „Истински истории” е, че в това по Би Ти Ви се показват напълно реални съдби на съществуващи личности. В „Съдби на кръстопът“ историите са преведени сценарии от Германия.

 

„Т. нар. жанр „сценарно риалити” е разпространен във всички европейски държави от пет години. Това са наистина реални истории от практиката от психолог, а не измислени сюжети. Зрителите ще видят с какви необикновени истории са се сблъскали обикновените българи, хора, с които може би се разминаваме всеки ден”, споделиха продуцентите.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени