Положението с лицето на Алисия се влошава! Дори с грим не могат да скрият проблема! (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/polojenieto-s-liceto-na-alisiia-se-vloshava-dori-s-grim-ne-mogat-da-skriiat-problema HotArena.net
Положението с лицето на Алисия се влошава! Дори с грим не могат да скрият проблема! (Вижте)

Положението с лицето на Алисия се влошава все повече, видя HotArena.

Вече дори с грим не могат да скрият проблемите, които певицата бори от години.

 

А именно – бръчките около очите, тип пачи крак, и най-вече – белегът на челото, който винаги е дразнел Алисия.

 

Дълбоките бръчки лъснаха най-очевадно на последните снимките на певицата. На тях Алисия видимо има доста макиаж – фон дьо тен и пудра, но явно дори най-скъпата козметика не е в състояние да скрие бръчките около очите.

 

Дори напротив – тежкият грим и очната линия ги подчертават.

 

Забелязва се и въпросният белег вдясно на челото, който сенките също не са покрили.

 

Явно е, че положението с лицето на Алисия се влошава. Певицата скоро ще навърши 33 години и възрастта й не предполага чак такива следи на стареене.

 

Ранните й бръчки са по-скоро вследствие на недоспиване заради естеството й на работа и нощните участия.

 

Може би не малка роля изиграват и проблемите с Ники Михайлов, които в продължение на близо 5 години тормозеха Алисия. Неминуемо и те са оставили следа по лицето на певицата…

 

65 Коментара

Съветчета

преди 8 години

Клозет, не гледай на другите жени лицата, ами си виж ти грозната черна съсухрена сбръчкасала мутра! Как веднъж не се погледна в огледалото, кажи на Валери да ти купи, явно сама не можеш да си го позволиш

Коментирай

pppp

преди 8 години

Кaкво стaвa бе хотaренa,толковa стaтии, a нямa коментaри,тa зa товa решихте зa n- ти път дa ни зaпознaете с бръчките нa Aлисия. Знaем,че стaтиите зa нея сa нaй- четени и коментирaни, но все пaк тaзи темa я предъвквaте по двa пъти седмично.Aйде кaжете нa шефкaтa дa вложи мaлко фaнтaзия,поне товa и се отдaвa.

Коментирай

красива жена

преди 8 години

М.Грозева § Сие...Можете само да ядете гъза на хубавата Алисия и да и дишате праха във врата. А, теб , Господ достатъчно те е наказал, затова си и безгранично грозна и злобна! То, чудото ти стига и тепърва ще не връхлита с нова сила! Господ не прощава на такива!

Коментирай

lili

преди 8 години

ау нещастие колко нормално изглежда АЛИСИЯ това е проблем

Коментирай

изтривалката Курволета

преди 8 години

Валери не я бръсне за слива червива Николета! Изобщо! Там нещата са на ниво детето! За сметка на това пък има клиенти по света, които мимоходом я забърсват по хотели да им свирне на дудука и да и разпорят гнусния раздрънкан пърделник. Защо не се похвали , как Роналдо и пръсна ануса , а дори не я е*ба и му свири цяла нощ на кавала в хотела в Мадрид? Кой ще е следващият, на който ще досажда и ще се самопредлага? На фотошопа , като я видят и си викат- брей какво гадже и като я видят в действителност лъсва истината. Ниска, късокрака , кривокрака и набита в слечената трътка. Той и Плейн беше влюбен по нея, ама се сгоди на 23 Ноември за ослепителната , 185 см Топ Модел красавица Оксана, която обожава. Известните , богати и успели мъже си търсят също такива образовани и достойни жени. А, ти международната изтривалка, само ще те препикават мимоходом някъде по хотелите из света, където на тях им е удобно. Парцала си е парцал ще обикаля и веси сополи на краката им на мъжете с възможности. Боклука загънат и в лъскава опаковка, пак си остава боклук!

Коментирай

пак едно огрооомно ла.но от Хотарена

преди 8 години

Хахаха палячовците на Хоарена, от няколко дена виждаме слаба работа сте, никакви новини, предлагате това което го има и в другите клюкарски сайтове, никакви коментари и хоп тема за Алисия. Само че сте толкова жалки като чета написаното тоест изсмуканото от пръстите само и само да фигурира името на Алисия за да се чете и пише. Закъсахте а, добре че е Алисия да имате за хляб. Няма нищо тя е добър човек и със сигурност ви влиза в положение, само че тя няма нужда от толкова реклама, достатъчно да чуеш нейна песен и си казваш Алисия ;) хохохохо.

Коментирай

Мария Грозева,

преди 8 години

Бръчките на Алисия изглежда само теб тревожат и само този сайт. Защо не покажеш твоите бръчки и сасухрена дърта мутра, а си седнала да се присмиваш и осмиваш жени, с които посмъртно не можеш да се мериш. Ако някоя на нейните 32., 33 години изглежда , като 20 годишна ела ми се обади. Застанала до младите си непълнолетни фенки Алисия на снимките е момиче пред тях. Младолика, нежна, красива!

Коментирай

Ай

преди 8 години

На, ха, да ви се не видят и измишльотините. Супер си е Алисия, та дрънка, трепач.

Коментирай

всякака си е хубава

преди 8 години

За сведение : Алисия, нито употребява макияж, нито тежки гримове, както пише това тъпото и неграмотното тук. А лек фон дьо тен и туш за мигли. Много рядко , както в случая лека очна линия. И понеже снимките и са натурални, без фотошоп и макияжи , за разлика от някои други се вижда такава , каквато е. Тя не се крие и не се прави на това, което не е- както вашата колежка НЛ. Хубавата жена си е хубава и с бръчки и без бръчки. Едва ли бръчките ще я загрозят , както и другата едва ли Фотошоипа и програмките за корекции ще и повдигнат увисналите скули и спаруженото и подпухнало мораво лице, като озъбен кон. А, като се има предвид и няколкото годинки по-малко, не ми се мисли, как ще изглежда на годините на Алисия!!! Тя сега е заприличала на лелка над 45 и всеки това казва по форумите и по партитата , където тя е била и са я видели face to face! На 33 ще бъде проститутката баба Николина. Младите и свежи златотърсачки напират.

Коментирай

DARA

преди 8 години

DOSTAAAA E GROZNA I ZAHABENA

Коментирай

:D

преди 8 години

A ти сигурно си някое 12 годишно цигaне,нa което мaйкa му е нa 25 млaдa и чернa,кaто прегорялa филия в тозтер.

Коментирай

:D

преди 8 години

Тостет попрaвям се.

Коментирай

:D

преди 8 години

Тостер

Коментирай

Dara ili Klozeta si ti?

преди 8 години

Taq mumiq sama pishe gadnite komenari pod statiite za Alisia. Bolna siiiii.. sama si pishesh statii, sama si pishesh komentari pod tqh. KU-KU chuvash li kak v glavata ti ehti samo tova, zashtoto e prazna, golqma, izvynzemna kratuna

Коментирай

Криси

преди 8 години

Десетки пъти съм я виждала на участията и. Много е красива. Много крехка , много секси. И много млада изглежда. Не знам защо този сайт само глупости пише за нея. Прекрасна жена е.

Коментирай

Otvrat

преди 8 години

I az taka mislq, otvratitelna jena e tazi Asq!

Коментирай

Smotana i sasuhrena lelka!

преди 8 години

I az sum ia vijdala, slava bogu ne na uchastia hahah Izglejda stara i e super drebna i nevzrachna! Nedei da pishesh takiva izmishliotini, ako obichash! Imame si ochi, ne e nujno da ni opisvash gledkata!

Коментирай

q se razkarai

преди 8 години

Boli me fara kakva kozmetika polzva lelq ti Asuna Vakarelska! Zavri si tupite poiasnenia v gnusniqt, cirozen anus, bangio selska! Za kvo i e grim kato si ima photoshop, a, smeshnice?? Ili si mislish, che tuk vsichki sa na 15 godini, kato tebe??? Plastmasovata mutra na Doicheva moje da mine za krasiva samo pred nedorazviti, papchivi puberi imashti se za vseznaeshti i veliki xaxa Izburshi si jultoto okolo ustata, piklo!

Коментирай

Духай, смръдло!

преди 8 години

А ти можеш да ми ядеш лайната, тъпа "оФца"! Да ти е вкусно, кранто дръглива! А дано си прехапеш езика, злобо долна! Кривак миризлив, кой знае ква си луна надупчена ахахаххахахахахах да ти плюя в грозната, конска муцуна!

Коментирай

Кукулета-шизофреничката вилнее

преди 8 години

Мършолета Лозаноофа днес не е на повикване при поредния мазен чичак и се е развихрила, можем да я видим с имената Smotana i sasuhrena lelka, Otvrat, DARA, q se razkarai, Духай, смръдло!.- Еднакъв циганско-каруцарски речник. Гнусната шизофренична циганка не си е пила хапчетата. Пазете се, хора!

Коментирай

1

преди 8 години

Of, tiq puk ve4e stavat dosadni i sme6ni. Vseki den edno i sa6to Mihailov s lubovnica, Alisiq vse stara i grozna. Vzemete napi6ete ne6o koeto 6te se haresa na 4itatelite vi, be kreteni. Horata dobre znaqt koi sa Mihailov i Alisia, razbrahme 4e ne gi haresvate , pfuuuu nenormalnici.

Коментирай

варна

преди 8 години

ПОЛОЖЕНИЕТО НА Николета Лозанова се влошава!Дори с трансплантация на мозък не могат да спасят положението---oказва се,че нямала такъв и няма нужда от трансплантация...Уникален случай в медицината,оказва се,че израза КУХА ЛЕЙКА е реален.Николета Лозанова ще влезе в книгата с рекордите на Гинес за най-дълго живяло същество без мозък...Кухата лейка спечели приза безапелационно...нейните подгласнички имаха по 1 до 3 % мозък,за разлика от нашето момиче...Ликувайте фенове,ликувай България,ликувай Валери...злобей Алисия :-)....Николета пак е номер 1 !!! Николето,спри с поръчковите статии срещу Алисия...толкова си безинтересна,толкова си изкуствена..даже в предаването си не можеш 2 думи естествено да кажеш...кой знае по колко дубъла ти правят...Куха лейка отвсякъде!!!

Коментирай

варна

преди 8 години

за Николета ли става дума...да,наистина се сбабичоса и изглежда по-стара за годините си...то злобата състарява човека...тя,милата много злоба има в душичката си мижава...един ден от дъщеря си ще ревнува...щом всичките и мъже я оставят-правете си сами изводите що за човек е в личния си живот и в семейните отношения....щом Валери Тъпото я остави-значи положението е повече от трагично...

Коментирай

варна

преди 8 години

Защо Николета трие в Инстаграми Фейсбук всички негативни коментари за нея,или такива които не и харесват?!?!?Не приема критика ,мисли се ,че е най-най-най...Това не е толкова лошо качество да имаш самочувствие,но трябва да имаш покритие...Какво работи Николета...ще кажете феновете и---тя е водеща на предаване...не ,тя не е водеща...тя чете 10 изречения пред камерата,усмихва се фалшиво и това е...Водеща е Гала,водеща е Лора Крумоваи т.н.,а вашата селянка просто чете или по-скоро срича ...куха лейка ,това е...Казах!!!

Коментирай

Хаха :* ... до q se razkarai

преди 8 години

Пластмасова е мутрата на оная свирка Курволета...реших да си пусна тъпото и предаване тая неделя да я видя на какво ще мяза и видях едно огромно кръгло провиснало-скулесто лице хахахах милата в главата прилича на извънземно

Коментирай

BABA ASQ

преди 8 години

TOVA GO ZNAEM ARENA CHE ASQ SE RAZPADA DAITE NESHTO DRUGO.TO S TAKIVA GOLEMI ROGA I AZ SHTE SE RAZPADNA XOXOXOXOXOX

Коментирай

В голямата, извънземна, черна глава на Николета

преди 8 години

по цял ден се чува само КУ-КУ КУ КУ КУ-КУ Само като някой й я наведе леко разбира, че трябва да започва да прави свирки .. други инстинки няма.. за майчински - дума да не става!

Коментирай

Курво

преди 8 години

що не духаш, ма, а днес си си взела почивен ден да си пишеш под собствените измислени статиики? Клозет, времето е пари, тичай да правиш дудуци БЪРЗОООООООООООООООООООООООООООО

Коментирай

quik

преди 8 години

Как е замазала брадавиците по лицето като със блажна боя. А те така са изпъкнали, като гнойни мазни пъпки. Ахахаххаха голям смешон е тази жена. Поне да беше ги премахнала, вместо да ги клепа с 2 тона мазила. То не би кълцане го кълца тоя нос, не би изтъняване, не би чудо. А оставила огромни космати брадавици по цялата половина на лицето си. Убусница!

Коментирай

ivan

преди 8 години

Vie se isposrahte s taq Alisiq

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

boge....zawist i zloba 6te ybiat tapata nikoleta....kolkoto i da i se iska....alisia e krasiwa...nie ia xareswame za razlika ot razpi6tolenata swirkoleta....razpada se sweta na swirkoleta ..a alisia si e 6....

Коментирай

eli

преди 8 години

krasiwa normalna podyrjana ---towa se wijda na pryw pogled v alisiq

Коментирай

До Курвата хаха

преди 8 години

Що ли не вземеш да си измиеш гнусната, фекална паст, че имаш кори от засъхнала сперма от снощи! Баба ти Ася си в взела почивен ден от процедурите с инжекции с ботокс и затова изглежда като смачкан вестник ахаххахахаха Да го духаш, мърло недоебана! А с теб да го духа и покритата ти с брадавици и кокоши тръни идолка хаххах! Напикана дрисла, ще те псувам докато не почнеш да хълцаш от зор!

Коментирай

хаха

преди 8 години

Ахаххахахахахах то от Варна сте все едни естествени и неподправени! Смешни и смотани ! Най-оперираните и надутите курви сте от Варна, даже мъжете ви ви се смеят на комплексите и маниите за съвършенство! А колкото до "вашето момиче" (то не е момиче, а двуполов изрод) от сърце желая да продължава да плаши народа с пластмасовата си муцуна и да бъде все така грозно и състарено!

Коментирай

Ahahhahahaha

преди 8 години

Ne, za Alisiq stava vupros! Ili ot Varna osven naduti, ste i negramotni?? Kude vidq imeto na Nikoleta v komentarut mi, ta reshi da q spomenesh??? Izchisti si ochite ot gurelite i procheti pak!

Коментирай

muahahahhahhahahaha

преди 8 години

Da go duhash, " тъпа оФца"! Pak te razpoznah po selskiqt izkaz i lubimoto ti"Ф" ахахахахаххаххахахаххахахаха Da ti pikaq na pupchivata mutra, gnido! I dnes shte se smeq na tvoi grub! Edno goliamo blagodaria za shuta na Hotarena! Nqma po-tupo parche ot teb! Sujalqvam te i iskreno ti se podigravam!

Коментирай

преди 8 години

Айхахахаххаххх милата :******* Все едно не си го пускаш всеки ден предавнето ахахахахаха ОБСЕБЕНА ДУШИЦЕ:)))))) Не разбра ли, че става въпрос з Алисия??? Защо ми споменаваш Николета, къде я видя в коментарът ми??? Трябва ли като се спомене едната, да се казва и името на другата????

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Чета и не вярвам,колко много злоба и лошоча се е събрала в този народ,а повечето пишещи тук са млади хора!Оставете на страна Алисия,Николета и всички други там,заради които се обиждате и плюете,та чак пръски летят! И защоооо.........какво ви интересува вас,коя как, с кого и колко бръчки и брадавици има!Коя колко е куха и неграмотна! След тези упорито гнусни,долнопробни и дори неграмотни коментари,по добрели се чувствате,денят сигурнови е светнал.......ами да,със сигурност! От мен,много усмивки,здраве ипозитивизъм...........

Коментирай

emi

преди 8 години

Този, който е писал статията явно има проблем. Всеки човек има бръчки на 33 дори и мимически, но явно исачт не е виждал как изглежда жена на тези години. Алисия изглежда прекрсно на тези години според мен. И с бръчки и без бръчки изглежа страхотно.

Коментирай

истина

преди 8 години

Оставете бръчките,ама с тези брадавици е гнусна на живо!

Коментирай

Така е!

преди 8 години

Нали? Толкова нормална и безлична е Алисия! Ако я набуташ в група от хора, ще ти трябва лупа, за да я видиш:))))))))

Коментирай

преди 8 години

Ти да не се имаш за Господ? Аз си мислех, че се подвизаваш под името "простакеса":))))))))) АххаххахахахахахаххахХхХххХхХАхаххаха Миндил противен! Злобоооооо, стига кле хората, ще се върне при теб , като бумеранг! Гледай накрая ти да не бъдеш наказана! Съскаща змия такава!

Коментирай

angelina

преди 8 години

Неандерталецо неземен това са БЕНКИ и стоят адски секси. Брадавица ти е главата.

Коментирай

Ани

преди 8 години

Алисия си е перфектна жена - дребничка, слабичка, фина, тънко глезенче с поддържано тяло и перфектна поддръжка на външния вид! Освен всичко е с перфектни маниери. Женственост, класа, перфектен стил. А снимките и са прекрасни - естествени. Видяхме ги "перфектните и самоуверени" жени буквално неузнаваеми на снимки, а на живо трътлести джуджета, ама то така става като си обработваш снимките по 30-40 пъти преди да ги качиш, та и професионални фотографи да си наемеш да те вталяват и издължават, плашещо психично разтройство. Алисия поне е себе си и си личи, че не се притеснява от нищо! ;) Така, че хейтърчетата пак си остават пълен въздух.

Коментирай

Анели

преди 8 години

Нали? Как може да ползва блажна боя да замаже бенките си, вместо да ги обработи с фотошош? Трябва да иде Николета да и предаде няколко урока, вече се е специализирала освен в операциите (скули, джуки, повдигане на клепачи, липосукции - да смъква кила без да се труди) ами и във фотошопа - изтъняване на крака, на корем, на колене, на ръце. Е, верно, че на някои снимки фотошопа й е жив хорър с различни ръце, различна дължина на краката и ходила по дълги от разстоянието между петата и коляното, но всички сме хора в крайна сметка и грешим. Нека и простим, че е толкова тъпа и самоповярвала си заблудена пача!

Коментирай

Анели

преди 8 години

To ako ot roga se razpadashe chovek, to Nikoleta Lozanova do sega tolkova shteshe da e potunala v zemqta, che chak v nqkvo drugo izmerenie shteshe da se e teleportirala taq bolest, chumata na 21 vek. O, zabravih che samo glupaka Valeri i se vurza i samo toi i sloji roga, to vsushnost na taq koi q iska za polovinka? Samo e*ane i tva e :D

Коментирай

kurvo az samo ot smqh po s*ermi kato teb moga da hulcam

преди 8 години

kokoshi tryn, bradavici, hulcane, milichko ti treperish ot naprejenie napravo, jalno mi e, che taka se muchish, da vzeme nqkoi da te grumne, ta da ti spre stradaniqta? Alisiq edva li znae za sushtestvuvaneto ti, po dobre si vloji energiqta v tova da napravish kompleksarskiq ti mishkarski jivot malko po-priqten ta pone se izlekuvash ot fobiqta Alisiq. Nikoleta pone q mrazqt shtoto e zlobno, zavistlivo djudje, s golqmo chelo i cici vmesto skuli, a se samoluskae, che bila modna ikona, ama samo u tqh, a Alisiq zashto q mrazish? Nali znaesh che po bezplodno durvo nikoi ne hvurlq kamuni? NAI-KRASIVAATAAAAAA i obichana jenaaaaa, hodi qj kal i laina

Коментирай

Анелия

преди 8 години

Алисия притежава нещо, което Николета никога няма да притежава - УВАЖЕНИЕ. Достатъчно! ;) Алисия е това, което е - без комплекси, без фотошоп, без тежки гримове. Не живее за хората, не живее за инстаграм, където да извади поредната кукленска и "перфектна" снимка, която няма нищо общо с действителността. На Алисия не и се налага да се самопровъзгласява за модна икона, защото го правят хора, които разбират от мода. Не се снима за Playboy, а за Herper's bazaar, защото е класа, а не проститутка! Има толкова по-стойностни постижения от клозета Николета Лозанова и никога не е казала една дума за себе си, докато онова се пъне цял живот и пак е в калта, дори със скъпите си дрешки. Така, че неграмотните й фенове, които знаят единствено да обиждат, без да се обосноват нормално и грамотно, не са ФАКТОР. Какъвто принца, такъв и коня.

Коментирай

по повод долния коментар

преди 8 години

Ако някоЙ ми каже,че на всички снимки изглежда перфектно, ще го заплювам публично... нека копира линка на профила си тук! А, тази жена - Алисия има СЕБЕуважение. Себеуважение и уважение към другите( макар и когато не заслужават това), култура, възпитание и чувство за мярка във всяко отношение: да премълчи, да преглътне, да уважи другото, макар и необективно мнение, да защити, за спази дистанция от пошлото и грозното, да не се самоизтъква и саморекламира под път и над път, да не се предлага сама, да прощава , макар и непростими неща.... и ... много други човешки положителни качества...Образована, грамотна, с чувство за мярка и човещина... Прекрасна жена, майка, любима и човек! Все качества и ценности забравени и изгубени в днешно време! Учете се и вземайте пример! Защото това е стойностно, а не пошлост, конфронтации, арогантност, вулгарност и ниска култура. Това показва първо не уважение към себе си и към всички останали. Логично е!

Коментирай

преди 8 години

AhahahahahhahhahhHahah grumni se! Tochno ot chalga parcal, koito go poruchvaha kato topul hlqb li trqbva da se "uchim"???? Uchi se ti, shtom ia namirash za tolkova idealna:)))))) Da, preglushta - tova go umee nai-dobre! :))))))) Malko li material e izgultala tazi razporetina.... Smeshno e kolko burzo horata zabravqt kakvo e pravila v minaloto si! Evtina jenichka! Kak li shte reagira sincheto, kato vidi "prekrasnata" si maika kak se vurgalia, kato prostitutka v charshafite na tati 2???????

Коментирай

?

преди 8 години

"Миличка", Алисия съм я виждала на живо и няма нищо общо с описанието, което представяш тук. Въпрос на вкус! Перфектната жена за теб изглежда по един начин, за мен - по друг. Нека да наричаме нещата с истинските им имена, става ли?? 1. " Дребничка" вместо ниска ли го сложи? А несъръзмерното телце на фона на огромната глава - това ли е за теб идеалната жена??? Като толкова се харесва твоята идолка, защо се ремонтира до неузнаваемост?? Явно не е толкова перфектна:)))))) Добре, че ги има фенчетата и да и вдигат измисленото самочувствие!

Коментирай

:)))))

преди 8 години

Sexy ama drug put, katilche! Osobeno taq izskochila bradavica na buzata ahahhahahahah Benkite obiknoveno sa kafenikavi na cvqt, za razlika ot seksapilniqt, spored teb, izrastuk pod okoto i ! Ne se izlagai!

Коментирай

Ahahhahahaahahhahahahahahhaha kolko si mi tupichka:*****

преди 8 години

Ahhahahahahahahahaha milata koza! Ti seriozno li si mislish, che "treperia"??????? Muahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Nqmash takova vliqnie vurhu men, "milichka", ne se zablujdavai! Smeshkoo ahahhahahahaa napravo me zabolia korema ot smqh, produljavai v sushtia duh! Blajeni sa viarvashtite!

Коментирай

MALIII

преди 8 години

KAKWO DURTO PLASHILO! UUUU UPLASHI DECATA, KUKERA VAKARELSKI!

Коментирай

а сега

преди 8 години

Гледате да захапете Алисия,за щяло и нещяло.Със седмици тиражирате някакви глупости относно псевдо любовниците на Ники Михайлов,но никакво доказателство.Сега защо няма статия за Валерката и неговите малки котета,може и това да е писано от фалшив профил,но все пак като търсите сензацията и клюките може да го вмъкнете,а не да гледате бръчките на Алисия П.С. Алисия и Преслава са на една възраст,но Преслава никога не е наричана възрастна и прочие защо така?

Коментирай

до ?

преди 8 години

"несъръзмерното телце на фона на огромната глава" "се ремонтира до неузнаваемост" - това е точното описание за Николета.

Коментирай

Азия

преди 8 години

Ниската ти култура би засрамила дори и най-долните чалгари, девойко. Поръчвали са си я? Ти да не си пускала старите интервюта на Златито Райкова, само не ми се прави, че много знаеш за живота на Алисия, пълен въздух такъв, защото ако я познаваше на половина колкото аз точно в периода преди да стане певица и малко след него, щеше сама да се осъзнаеш колко елементарна главица си. Не чалга, ами и в кал да се овъргаля пак ще е класи над такива като теб. Евтините жени не ги определят като модни икони и не ги канят да се снимат в Хърпърс Базар, корица с която могат много малко жени в Бг да се похвалят. Въргаля се единствено в собственото си легло, което дели с гаджето си Ники Михайлов. Супер деликатна, фина и умерена, никога вулгарна и пошла. Алисия е толкова уважаван човек, че не само детето й ще се гордее с нея! Ти всъщност описваш една друга пенсионирана по професия застаряла женица, комплексирана от външния си вид, която всяка седмица се въргаля в чужди легла и си пуска новини с различни мъже. Нищо не споменаваш за нея, изглежда не ти отърва. Всъщност всичките ти бръщолевки са тъпотии.

Коментирай

Азия

преди 8 години

с различни мъже. Нищо не споменаваш за нея, изглежда не ти отърва. Всъщност всичките ти бръщолевки са тъпотии. Никога не съм ви разбрала вас хейтърите, плюете по-готините, образовани, достойни във всяко отношение хора и възхвалявате някакви долни парцали, които си вадят пари с това между краката за скъпи парцалки, и докато едните обикалят нощите да изкарват пари и да са независими, други обикалят Милано и Дубай да ги чекнат за някоя друга чантичка Шанел. Думите на такива боклуци като вас и тая, на която се кефите никога няма да са фактор. Затова продължавайте да плюете и да гледате острани, но ОТДАЛЕЧЕ!

Коментирай

Ани

преди 8 години

Естесвено, че Николета е ниска с голяма глава, всъщност половината й глава е едно доста обемно чело, иначе нямаше да си удължава и изстънява ръцете и краката с фотошоп. Това е ясно за всички. Как може да кажеш, че Алисия имала голяма глава? То значи на Николета трябва да е летяща чиния хахахахахахаха моля ви! Явно ти е непонятна разликата меджу нисък и дребен човек. Алисия е съразмерна, и краката са и точно толкова дълги, колкото останалата част на тялото, като пибавим, че е абсолютна фиданка с перфектно тънък глезен, докато Николета краката са и доста по-къси от останалата част на тялото. Ако не си отваряла Гугъл да сравняваш техни снимки го направи незабавно, защото следващия път би могла да се изложиш повече.

Коментирай

Ани

преди 8 години

О, пардон. Забравих да спомена измежду хилядите снимки на Николета да потърсиш снимките, които не са минали обработка, верно една шепа са, но на тях поне истината се вижда. Пиши "фотограф се подигра с Николета, пусна я без фотошоп" или има една снимка от сватбата в хотелската стая, няма такива къси търнаци, бате чесно! Да не говорим, че веднъж си пусна снимка с едни очила на Долче и Габана с цвят в тон с якето и едната ноздра и беше с 1 см. по-нагоре. Положението при тази жена е нелепо.

Коментирай

до Азия

преди 8 години

Азия ли си,Африка ли,но що не идеш направо в Космоса?Темата мина и замина преди два дена ,а ти още се обясняваш и се дърляш с хората-ами чисто луда си ,бе жена!Напиши един роман за Алисия и за това ,което знаеш или си чела за нея,издай го и го продавай!Айде стига вече сме ти чели глупостите,толкова години как се не спря?Личиш си измежду другите, не разбираш ли,като почнеш с дългите си малоумни брътвежи-от скоро поне ги делиш на по 10-20 части,усетила си се явно,че иначе никой не ги чете, то не че някой изобщо ги чете,де!Айде намери си вече някое друго занимание ,че наистина си много досадна и банална.Чакам до минута-две да отговориш-хи-хи!

Коментирай

Gossip girl

преди 8 години

Ани, като фотограф ще ти кажа, че именно "необработената" снимка е тази с фотошопа. Като човек с набито око за тези неща, го забелязвам. КОМЕНТАРА МИ НЕ Е С ЦЕЛ ДА ЗАЩИТАВАМ НИКОЛЕТА, мразя разпространяването на невярна информация. хохо

Коментирай

Австралия

преди 8 години

Темата мина и замина, ама като гледам и ти още я четеш, та и коментираш, да не кажа че и влагаш не по-малко обяснения от мен xaxaxaxxaxa откачалкооо :D Преди да коментираш следващия път си помисли няколко пъти, че от първия път не ти се отдава. Да издавам за Алисия и да го продавам, ти не си в час ахахахахахахах. Не знам аз какво занимание трябва да си намеря, ама като гледам твоите интересни занимания, да четеш банални коментари и да им пишеш, направо ти завидях :D :D Не забравяй, че моите банални коментари събират най-много лайкове по принцип, което е показателно колко са банални.

Коментирай

Австралия

преди 8 години

И един съвет, вместо години наред да следиш живота и феновете на Алисия, вложи това време в себе си. И се замисли дали години наред четеш моите коментари или всеобщото мнение на хората, което е само едно! Пали с 200 ся

Коментирай

Брей!

преди 8 години

Какво стана, "мис Австралия"????? Този път коментарите ти са събрали много малко "лайкове" ахахаххааххаахсх Така се получава, когато много си вярваш и се мислиш за "голямата работа"! Познай какво, не предизвикваш нищо друго, освен откровен присмех и съжаление. Ставаш пословична с манията си за величие! Явно живееш, за да си броиш лайковете по коментарите си хахахахахахха гротеска:)))))))))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.