Получи ли Андреа мечтания подарък за ЧРД? Вижте ексклузивни кадри от празника й (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/poluchi-li-andrea-mechtaniia-podarak-za-chrd-vijte-ekskluzivni-kadri-ot-praznika-i HotArena.net
Получи ли Андреа мечтания подарък за ЧРД? Вижте ексклузивни кадри от празника й (СНИМКИ)

Получи ли Андреа мечтания подарък за 28-ия си рожден ден?

 

Този въпрос си задават феновете на певицата след снощния купон, който вдигна заедно с приятели, видя HotArena.

 

Дека са ти пръстените?

„Пожелавам ти да извървиш освен пътя към следващия връх, и този към олтара, а новото ти бижу да бъде халка“, поздрави я рано сутринта приятелката й Николета Лозанова.

 

Дали най-сетне Кубрат Пулев се е решил на голямата крачка да предложи брак на Андреа, и то точно на рождения й ден?

 

Попаднахме на снимки от партито на изпълнителката в столичен клуб, както и на кратко клипче, в което половинката на Кобрата се забавлява истински.

 

Уви, на ръката й не блести диамант, нито какъвто и да е било друг пръстен.

 

За сметка на това боксьорът е направил поредица от изненади за своята половинка. Освен огромни букети с цветя и стая, пълна с балони, Кобрата се е погрижил и за тортата на рожденичката.

 

Всъщност тортите са две! Едната е с лика на Андреа, а другата - в цветовете на партито – черно и розово. Малката фигурка на певицата с микрофон пък предизвика истински хит.

 

На клипчето по-горе пък може да видите и част от атмосферата и доброто настроение на празника.

 

Първо люлка, после булка?

 

Припомняме, че Кубрат Пулев се бе зарекъл да предложи брак на половинката си, ако спечели двубоя срещу Кличко. Кобрата дори обеща да се венчае на ринга, но след загубата темата повече не се отвори.

 

Според запознати, боксьорът все пак е решен да се врече във вярност на Андреа и дори двамата вече си правят бебе.

 

Стела Йорданова

 

8 Коментара

ujas

преди 9 години

Koito i e grimiora, po-dobre da si hvurli diplomata ili tam kakuvto dokument im izdavat sled zavurshen kurs, shtoto taka smeshno i e postavil bqloto okolo o4ite, 4e e kato grimirana za halloween

Коментирай

DIANA

преди 9 години

DEBELO PRASE E I TOVA SI E

Коментирай

KUR V GAZA

преди 9 години

KUR V SVINSKIJA GAZ TOVA ZA NEJA BOKLUK DOLNOPROBEN 6TE VIDI PRASTEN PREZ KRIV MAKARON

Коментирай

хаха

преди 9 години

Андреа открай време прекалява с грима. Такъв тежък грим на мен лично много ми харесва, но никоя известна жена на милиардер не ходи с такъв грим. Никой не се показва с жени с толкова силен грим сред обществото. Това е само за порно-филмите. Изглежда сякаш й е сложена маска. Наистина да си уволни гримьора и да вземе някой, който да й изгради някакъв по-стилен, по-елегантен имидж с поне някаква класа в него. Сега на мода е натуралният тренд, да си сдържана, да изглеждаш с естествена красота и гримът да е почти невидим. Относно подаръците... Плюшен мечок??? WTF??? Тя е почти 30 годишна жена е й подаряват плюшени мечета? Това е най-глупавото и банално нещо за подаряване, когато човек грам не познава половинката си и се измъква с мечка. Картината е хубава, много Арт, сладкишите също са супер и много красиви. Но не мога да кажа същото за тези груби обувки с тази грона.. пандела или и аз не знам какво е на глезена - не стои красиво.

Коментирай

хаха

преди 9 години

Забравих да добавя, че се пише STYLE - STYLISH, а не STILISH.

Коментирай

ZAVISI

преди 9 години

KOI OT KOJA STRANA GO PI6E

Коментирай

DIANA

преди 9 години

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF NJAMA GO BLJASAKA NA KURVOLETA I TA AMA TE BOLI ZA6TOTO SI BOKLUK KATO HEJA

Коментирай

DIANA

преди 9 години

I SI S TAJNA MUCKA ZA RAZLIKA OT KURVOLETA NE MOJE6 DA SE MERI6 S NAJA PO BOKLU4KI REZIL I NE POSRAMVAJ KOBRATA KAKTO KURBATA UNI6TIJI VALERI

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.