Помните ли скандалния баровец Ники Пилето? Станал е тотална щета и стигна до просешка тояга! (Подробности)

5343
30 Юни 2016, 13:16


Спряганият допреди няколко години за контрабандист номер 1 в България Николай Методиев – Пилето е ударил финансовото дъно и от най-вървежния столичен баровец се е превърнал във финансово бреме за близки и познати, които постоянно врънка за заеми, с които да поддържа стандарта на живот, с който е свикнал.

Тежкотонажният актьор и продуцент Любо Нейков пък е любимата „жертва“ на Ники Пилето и на практика отглежда някогашния мастит бизнесмен, твърдят другари на аркашката, дочу HotArena.

Гигантските суми, които Ники Пилето изкарваше в мътните години на нелегалния внос, се изпариха между пръстите му в безбройни купони с манекенки и фолк певици из нощните заведения на София, пише "Всеки ден".

Ники понесе жесток финансов удар през 2006 година, когато беше погнат от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество. Тогава Пилето по спешност започна да прехвърля фирми и дялове на „приятели“, за да ги спаси от ръцете на държавата.

По този повод Пилето, свикнал да харчи за една вечер по половин дузина средни работни заплати, се видя принуден да се издържа с помощта на заеми. В последно време любимата му цел бил Любо Нейков, с когото се запознали преди 15-ина години след съвместна инвестиция в курортен комплекс в Катарино.

„Ники започна да прекалява, Любо се чуди как да му отказва заеми вече. Само от пролетта 2 пъти му взе по 10 хил. лева. Те са си отписани, Пилето такива уж дребни суми даже не си ги записва, а всъщност няма една стотинка“, ожалиха Нейков негови колеги. Според тях актьорът обмислял в най-скоро време тотално да прекъсне контакти със закъсалия си приятел.

Името на Николай Методиев – Пилето нашумя, след като на 27 декември 2002 г. в рамките на 15 минути избухнаха две бомби – една пред дома му в кв. „Симеоново“ и една пред магазина на приятелката му на бул. „Витоша“ в София.

Срещу бизнесмена от Червен бряг има следствено дело от 1998 г., когато през август той и брат му Ивайло бяха арестувани заради 11 тона контрабандно пилешко месо, задържано в Бургас. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени