Попове без дрехи се предлагат на теоложката от „Мис Силикон“! Ето какви скандални снимки й изпращали

1176
20 Юни 2017, 12:00


Попове се снимат без дрехи и си пращат фотосите на теоложката Илона, която участва в конкурса „Мис Силикон“, узна HotArena.

 

Илона Попова, която следва теология в Софийски университет, се оплака, че нейни колеги от факултета и попове от страната са й намерили номера на телефона и й пращат голите си кадри.

 

Голяма част от неприличните снимки били само на най-интимните части на студентите и поповете. Като Илона дори каза, че някои от тях били във възбудено положение. Самата тя твърди, че вече започвало да й писва от това и някой може наистина да съжалява, че по този начин я атакува. Все още смята, че не е направила нищо лошо, като се яви на конкурса за най-надарена силиконка у нас, където се класира в тройката, писа „Телеграф“.

 

Тя си имала стабилно гадже, но тя не била единствената жена за него. Той си имал и други, за по една нощ. Илона казва, че не го ревнува и той за нея е единственият мъж, но не смята да го ограничава във връзките. Според нейни колежки той бил женен, а тя била една от няколкото му любовници.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени