Порасна им работата! Попето и Паришева се къпят в джакузи за 70 бона (А вижте само какъв е умивалникът им)

https://hotarena.net/laifstail/porasna-im-rabotata-popeto-i-parisheva-se-kapiat-v-djakuzi-za-70-bona HotArena.net
Порасна им работата! Попето и Паришева се къпят в джакузи за 70 бона (А вижте само какъв е умивалникът им)

Ивелин Попов се шири в невиждан лукс в Москва. Националът премина в местния гранд „Спартак”, в който са решили, че софиянецът от „Коньовица” е мегазвезда и го третират като такава, узна HotArena!

 

На първо време московчани настанили Ивелин в 5-звезден хотел, докато избере къща в покрайнините на руската столица за жена си Елена и сина им. Попето ахнал от удивление, когато от пиколото в хотела научил, че само джакузито в банята на хотелския му апартамент струва малко над 2 милиона рубли, които се равняват на 70 хиляди лева, пише „Уикенд“.

 

Луксозната вана била декорирана с черен оникс и безброй кристали „Сваровски”. От същия полускъпоценен камък били изработени умивалникът и огледалото в банята на Попето.

4 Коментара

А

преди 8 години

Едно голямо ЕВАЛА мога да кажа за Елена,жена за ,която семейството е на първо място!Отказа се от кариерата си и се посвети на мъжа и детето си далеч от славата и медийното внимание!

Коментирай

:D

преди 8 години

Ama vie mnogo lesno kazvate evala na Elenka, che bila se otdala na semeistvoto. Ako si mislite, che tq mnogo se e durpala da se otkaje ot mizerniq si chalga jivot mnogo se lujete. Gorkata ne raboti, razhojda si se s hlapeto kudeto iska, na kafenca, na molcheta, jivee v hubava kushta, ima hubava kola, pari za kakvoto si iska, svobodno vreme za kakvoto si iska i q izkarvate super maikata i svetica. Otkazala se e ot dolnoprobnite noshtni zavedeniq s cigaren dim i debeli chichkovci, ako na tova mu kazvate kariera, togava istinskite raboteshti maiki pasti da qdat pred domakinqta na godinata Elena. Kolko maiki s deca, rabota, muj, kushta za chistene i oshte 100 neshta se opravqt sami, a vie mi hvalite taq ligava chalgarka. Ami da beshe smenila profesiqta, da beshe zapisala edno visshe i da raboti ot vkushti ili deteto i e veche golqmo moje da si hodi spokoino na rabota, ama ne po-dobre si e da leji na gurba na grozniq si krivozub muj i da si se pravi na velika kato e izbrala semeistvoto pred super karierata i :D

Коментирай

о

преди 8 години

Казвате "ВИЖТЕ САМО" и пак, както винаги, няма снимки. Относно това дали била за БРАВО, нито е за браво, нито е за осъждане. Просто жена, която е можела да си позволи да избира и го е направила. Много бг майки искат да не работят, но не могат да си го позволят. Феминизмът и движението на жените са ЗА това жената да има избор, не задължително да я карат да трябва да бачка и да се чувства длъжна да блъска наравно с мъжа, докато децата им са някъде пренебрегнати по детски градини и гледани от чужди хора и да се чувства виновна, ако не го прави. Феминизмът цели да подпомага избора на жените, не да ги осъждат за това, че избирайки едно, автоматично казват НЕ на друго. Мъжете никога никой не ги осъжда, каквото и да изберат. Затова и няма нужда от движения, защитаващи техните права и избори. Само жената все е виновна без вина - и ако избере кариерата и пренебрегне семейството си, и ако пренебрегне кариерата и избере семейството. И не - детето й не е голямо. Поне до 10-тата си година минимум ще се нуждае непрекъснато от майка си, ако трябва да сме честни.

Коментирай

о

преди 8 години

ще се нуждае непрекъснато от майка си, ако трябва да сме честни. Браво на мъжа й, че може да й предостави такова право на избор и нека спред да осъждаме всичко, само защото не можем да си позволим.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.