Пореден кьорфишек или истина? Читател на HotArena: Галин има любовна афера с плеймейтка

https://hotarena.net/laifstail/poreden-kiorfishek-ili-istina-chitatel-na-hotarena-galin-ima-liubovna-afera-s-pleimeitka HotArena.net
Пореден кьорфишек или истина? Читател на HotArena: Галин има любовна афера с плеймейтка
За любовна афера между фолк певеца Галин и плеймейтката Мартина Юрукова ни пише наш читател, най-вероятно жена.

Дали това не е пореден кьорфишек, който цели да разсее за пореден път съмненията за сексуалната ориентация на добричкия красавец не се наемаме е да твърдим. Не е изключено и въпроната Мартина да се опитва да става популярна покрай Галин.

В писмото пише, че доста момичета са били ощетени професионално, заради участието на Мартина в клиповете на Галин, но не става ясно как точно.

Ето и пълния текст на писмото:

„Искам да съобщя за любовна афера между певеца Галин и плеймейтката Мартина Юрукова. Нейното участие в два негови последователно клипа не е случайно. Казвам го от опит, защото доста момичета бяхме ощетени професионално заради техните отношения което не мисля че е коректно. Всички около тях знаят за аферата им и е време това да се разкрие“.

5 Коментара

Дрън дрън

преди 7 години

Мартина е сгодена и ако се загледате по-внимателно ще видите, че и в двата клипа е с годежния пръстен. А вие като журналисти, уж, не трябва ли да си проверявате информацията преди да публикувате? Или сте на принципа статиики да има, а верни или не много важно.

Коментирай

offf

преди 7 години

abe tozi e pedal! vijda se s prosto nabliudenie varho nego akto lichnost i varho jivota koito vodi i kak go vodi! nqmam nishto protiv vseki si ima orientaciq neka da e gei kato iska! ama stiga si izmislqite 4e imal vrazki momcheto si pada po maje! neznam toi li vi plashta da mu chistite imidja dosega po4ti vsi4ki im izlqzla pone 1 vrazka na svetlo a na nego nito edna vrazka s jena ne e imal i ne se e 4ulo stiga izmislici obraten e sprete se ! pak kazvam obiknovennite hora ne sme parvobitni!

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Само приказки. А доказателства - нула. Те и за Миро и Криско писаха така, ама се видя, че са лъжи. Както и в този случай.

Коментирай

123

преди 7 години

Човекът не е длъжен да си излага на показ личния живот, за да опровергава простотиите на жълтите боклуци. По-скоро мазните ни футболистчета ми приличат на обратни и плащат на разни парцали да ги изкарват големите е...и.

Коментирай

Кой го боли

преди 7 години

Кой го боли фара за тоя чалгар, освен подрастващите тийнове от ромския етнос!??!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.