Пореден слух: Бирмата би шута на Алисия! HotArena разкри каква е истината - не са скъсали

https://hotarena.net/laifstail/poreden-sluh-birmata-bi-shuta-na-alisiia-hotarena-razkri-kakva-e-istinata-ne-sa-skasali HotArena.net
Пореден слух: Бирмата би шута на Алисия! HotArena разкри каква е истината - не са скъсали
Според последните слухове пернишкият бизнесмен Георги Станоев – Бирмата е зарязал фолкдивата Алисия, дочу HotArena.

Бирмата й бил шута още преди месец, но окончателно я зарязал преди седмица, като заявил, че любовната афера е приключила. Двамата често имали препирни, но певицата смятала, че това е скандал за няколко седмици, но истината се оказала далече по-сурова и Бирмата си тръгнал окончателно.

Според  близки до двойката това е поредният слух, който разделя Алисия с нейния любим.

\"В това няма нищо вярно, Алисия и Жоро са почти неразделни. Той й помага и финансово в отглеждането на малкия Валерко.  Грижи се много за нея, обгрижва я и я глези със скъпи подаръци“, издава авер на Бирмата.

Феновете на певицата се радват, че тяхната любимка най-после е намерила любовта. Припомняме, че малко, след като роди сина на Божинов той я изостави заради Николета Лозанова. После се хвана с Ники Михайлов, който системно й изневеряваше и я заряза след 3 години връзка, пише \"Телеграф\".  След Михайлов дойде ред на Бирмата, който най-после я направи щастлива в любовта.    

25 Коментара

мале мале

преди 7 години

ХОТ арена по бързо някой да ви прибере в лудншцата ,че вече сте обществено опасни!Такива глупости пишете ,че няма на къде...Лозановата мангуста да ви заведе при прихиятъра си ,но като гледам нит на нея нит на вас лудницата ще ви е от помош!!!!!

Коментирай

eli

преди 7 години

ееееееееееееееее хайде кожете със или без бирмата е Алисия сън не ме лови ,като незнам

Коментирай

hhh

преди 7 години

birmata, tova debelache .. ujasen e, dobre che preslava se otyrva ot nego.

Коментирай

Александра

преди 7 години

Тази дърта пача Ася вече е с такова самочувствие ,че си качила клипче в Инстаграм от участие.Там мучи като крава,ама иначе споменава ,че ще изкарала всяка Кучка вън от ума на някой си.Алоуу, точно па ти ли ,ма,дето рогата са ти до небето-мале,мале, тази е загубила вече всякаква връзка с реалността,всички ти се смеят и подиграват,бе,Плашило за малки момчета-Ася Дойчева-Алисия!

Коментирай

хахаха полекаааа

преди 7 години

Точно пък ти коя си да знаеш житието и битието на Алисия? Какви рога? От Валери? Че то тоя мухльо е толкова прост, че изневерява на всяка, включително и на "мнезаменимата Николета". Николай Михайлов не сме го видяли да изневерява, компромат така й не се появи, не знам защо си мислиш, че знаеш как стоят нещата, заблудена пача? И смятай, щом пее, че е изкарала "всяка кучка вън", колко е вярно, че има "рога". Толкова сте се изфантазирали, че знаете какво се случва с живота й, базирайки се на простотии изписани по жълтата преса, че чак сами си вярвате. Истината е, че Алисия никога не е била зарязвана, винаги тя зарязва.

Коментирай

Алоуууу,Сашееее.........

преди 7 години

Не дрънкай глупости,защото си жена и утре може и ти да се окажеш с яки рога,ако вече не са ти на главата..........хихиии.Като гледам колко злобен коментар хейтърски си избацала,или си некое недоказало се на нито един фронт,парче или просто си драскаш ,че нема кво да правиш! Не съм от феновете на Алисия,ама яко ме подразни шибания ти комантар,за жена,дето нито ти,нито аз познаваме лично! А стегни се ,а!!!!!!!

Коментирай

Истина

преди 7 години

"Подарява й скъпи подаръци","Води я по скъпи почивки","Грижи се за Валери"... спекулирате, за да й създадете измислен образ, но не се получава, поне не при интелигентните хора. Истината е, че всяка жена е глезена от мъжа си, когато той има големи възможности, не само Алисия. Естествено, че ще се грижи за сина й, щом имат връзка това е голямо уважение, да се държи прекрасно с детето й. Валери Божинов е изневерявал на Алисия с Николета да, после и на Николета е изневерявал, хаха смешковци говорете поне до край нещата. Николай Михайлов винаги се е отнасял с уважение с Алисия (за разлика от гнилоча), докато тя винаги е била по-обрана, и винаги е изглеждало, че повече той я обича. Доказателство за изневяра? Не. Факти, че той я е зарязал? Не. Тогава за какъв к*р пишете статии, че и овцете да ви вярват и да се кефят. Такива нещастници няма като вас, никъде.

Коментирай

АЛИСИЯ КРАЛИЦА!

преди 7 години

А вие, които говорите за Алисия, че е дърта, да ви видим на 33 на какво ще приличате, БАС ХВАЩАМ, ЧЕ И НА 25 НЯМАТЕ НЕЙНАТА ФИГУРА, ДА НЕ ГОВОРИМ НА 33 ЩЕ СЕ ПЛЮНЧИТЕ ЗАВИСТЛИВО и ще цъкате с език, грозни, комплексирани кифли. Ако бяхте по-добре от нея, нямаше да ви е до нея! А за рогата, хахахахах кой знае на вас колко яко ви слагат рога и колко мъже ви шлякат, големи моралистки. Бачкате за 4-5-600 лв. и се мислите за нещо повече от Алисия, кои бяхте вие да я плюете, бе кози отрепани. Имала самочувствие, естествено, че има. Има качества, стил, поведение и възможности да има каквото си поиска!!! Завиждайтееееееее!

Коментирай

xaxaxa

преди 7 години

hahaha mng radva komentara ti :"D produljavai da im sipvash qka si

Коментирай

АДРИАНА

преди 7 години

Алисия е много класна мацка. Никога не обръща внимание на глупости, защото вярва в себе си и си знае цената. Не изпитва нужда да се доказва. Признавам си, че не бих издържала за мен редовно да се пишат едни и същи простотии от хора, които не ме познават. Единствената певица, за която ежедневно се пишат най-разнообразни глупости, от глупави, по-глупави. Пристрастията към тази жена не просто са очевидни, а крещящи дразнещи. Много хора не я харесват, точно защото никога няма да бъдат като нея. По безплодно дърво никой не хвърля камъни.Точно затова започнах да я харесвам!

Коментирай

До хахахаха полекаааа

преди 7 години

И какво казваш? Щом пее, че ще изкара всяка кучка вън, значи на 100% е така, а, малоумно келешче??? Аххахахахахахахахах алооо недораслите фенчета на Вакарелската "Мадона":)))) Няма такива нещастници!

Коментирай

Ахаххахахаххаах трагедия

преди 7 години

Продължавай да си отговаряш сама на коментарите и да се убеждаваш, колко си "яка" ахаххахахах Май сама си "сипваш" аххахахахахах Нарича се IP, "драга"!

Коментирай

Ахаххахахаххаах

преди 7 години

За кое да завиждаме на Алисия, мумио грозна??? За дългите крака, красивото лице или за това, че е на 37 , без мъж??? Смешнице, мяма как да завиждам на жена, която прилича на смачкана стафида:)))) Много се бъркаш, има жени над 40, които изглеждат в пъти по-добре от Ася Вакарелска- или си пропуснала да гледаш предаването на Диана Любенова, в което грозната Аска разкри истинското си лице????? Завиждай ти, селска пръчко! :)))))

Коментирай

селска пръчка се оказа ти

преди 7 години

И не само завиждаш, ами си просто тъпа и куха селска лейка, която чете само жълтата преса и се мисли за велика. Същата , като Николета Лозанова, която няма реална оценка за това какво е . Жевеете в някакъв измислен свят и правите квалификации на хора, които никога не сте виждали, нито знаете истината за тях, нито пък ще ги стигнете в каквото и да е отношение. Замисли се, коя си ти!?!И краката на Ася са перфектни, както и лицето, а това, че осветлението в студиото на Диана я показа така, ами трябва да ти кажа ,че се уплаших, като видях и Диана как изглежда в интервюто в пъти по-зле. Нещо,което и двете познавам и зная, че не е така в действителност. И стига си изсмуква глупости от пръстите с тъпата си картуна! Нито е Ася на 37, нито е смачкана ,като стафида и колко глупаво изказване жена без мъж. Многo качествени и стойностни жени с успешни професии и деца, с положение в живота са сами, това означава ли, че по твоят критерий са долно качество? Коя си ти ? Нито имаш нейното образование, нито имаш нейното положение в живота, нейните възможности, нито нейния успех... малък или голям , цяла България го вижда, а твоят къде е? И причините тези жени да са сами са не една и две, и не само в жените, не мислиш ли? Аз дълбоко се съмнявам точно ти , която драскаш , като улава денонощно тук, да имаш мъж. 100 % съм сигурна ,че нямаш и четейки сега разбираш, че съм права. Куха, куха , куха и без логика, та чак дрънчи! Ти си просто една нещастница!

Коментирай

селска пръчка се оказа ти >>>

преди 7 години

нито имаш нейното положение в живота, нейните възможности, нито нейния успех... малък или голям , цяла България го вижда, а твоят къде е? И причините тези жени да са сами са не една и две, и не само в жените, не мислиш ли? Аз дълбоко се съмнявам точно ти , която драскаш , като улава денонощно тук, да имаш мъж. 100 % съм сигурна ,че нямаш и четейки сега разбираш, че съм права. Куха, куха , куха и без логика, та чак дрънчи! Ти си просто една нещастница! ...И ...боли ме, няма да ти кажа къде за твоя отрицателен вот.

Коментирай

ха, сега... > до Ахахахахахаа трагедията. Шах и Мат!

преди 7 години

Ти май съдиш по себе си за останалите? Аз писах коментара, а ти го приписваш явно на друг човек. ха сега да видим , колко си "яка" да не кажа и пълният смисъл на думата 100 кила и грозна , като сатана. То, думите са отражение на душата! Всички те виждат тук стана пословична с омразата си към една жена,. която нито си виждала, нито си чувала. Злобно, тъпо елементарно и нещастно провинциално парче! Всичко това лъха от коментарите ти, не можеш да се скриеш!

Коментирай

хи хи

преди 7 години

Абе, какво му се връзвате на това изтръпналото, тъпо парче?! Ася била от Вакарел ,ами ти от къде си ма, дърта курво нещастна и смотана!

Коментирай

ups

преди 7 години

Ти виждала ли си Бирмата? Дебел ти е задника на теб! Момчето е много симпатично и е голям бохем по душа. А, ти си една злобна и нещастна дребна душица , никому неизвестна - гнида! Така ще си умреш , като катър без история! .

Коментирай

та

преди 7 години

Има ли значение, дали на теб ти харесва Бирмата , Алисия или който и да било? А? Шут!

Коментирай

красота

преди 7 години

Прелестната Алисия! Жена с качества, талант, стил, образование и култура!

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

Муахахахах, Караджовският цверг не моа да преглътне, че Валерката каза на цела България, че не я обича вече и глей са кък били шута на Ася. Да, ама друг път. На Ася не ѝ бият шута, а питат за благоволението ѝ дали ще позволи да се докосват до сияйната ѝ прелест. Кралица Бонбон, мдам! За познавачи и разбирачи, а не за селски бекове с афинитет към микробиологията на Ордена на магистралното сестринство. Амииииииин :-D

Коментирай

t2

преди 7 години

Олееее човеко, ти си психясал! Или дъртия крокозъбел ти плаща или си и род. Друго обяснение нямам. Навсякъде я сееш Лозанова. Най ми е любимо като кажеш че е дебела. Е тя ако е дебела баба ти трябва да е свиня, впредвид че нейния задник е два пъти колкото николетиния. И не знам кога Валери е казал че не я обича (явно си по-осведомен, нали все пак си и фен), но си спомням за една друга на която каза пред цяла България в предаването на Карбовски, че отдавна не обича, а тя се насра да се унижава да го моли да се върне. Тъй че работата на лелка ти е малко "присмял се хърбел на щърбел". Оная била се развеждала. Ми тая кога ше се ожени??? Те 40-годишните не ги търсят много за женитба. Да бонбон, ама развален. Горчив и с изтекъл срок на годност.

Коментирай

тони

преди 7 години

Да, много качества и таланти има, но всички до един са в кревата. Ако под образование визираш купената и диплома, прощавай ама такива "образовани" хора на България не и трябват. А за културата, съмнявам се че знае значението на тази дума, имайки на предвид колко ниско пада и колко елементарност и пошлост показва.

Коментирай

:-)

преди 7 години

AзЪ, пич, къртиш мивки! Луда я правиш Табуреткова, та я изкарваш от пършивата й кожа... Mалко са тия, на които се вързва да отговаря в коментарите :)

Коментирай

преди 7 години

От на майката ти путката съм , урод долен! И да Ася е от Вакарел, заври си го в грозната кратуна, ако обичаш! Курва си ти, не се припознавай с хората! Жалка, гнусна мърла, духай до живот!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.