Пореден тежък ден за Стефан Данаилов! Взе си последно сбогом с Мария (Снимки от поклонението)

3190
26 Април 2014, 18:45


Мария Данилова не лъкатушеше често в медийното пространство, но въпреки това днес тя получи заслужено уважение и почит, научи HotArena.net.

 

В интервютата си Стефан Данаилов винаги е говорил за нея като за богиня. Тя го е приемала с всичките му кусури и е преглътнала всичките разочарования, давайки прошка на грешките му.

 

Болката на Ламбо в момента е огромна. Едва ли е очаквал подобно нещастие, след като скоро се изправи лице в лице с раково заболяване.

 

Днес лицето му издаде тъгата му, макар слънчевите очила да прикриват вероятно насълзените му очи. А тялото му едва се придържаше на крака, забелязаха притеснени негови колеги, които му изказаха своите съболезнования, пише Kliuki.net.

 

В църквата Свети Седмочисленици стотици дойдоха, за да оставят цветя и да се простят с Мария Данаилова.

 

Сред тях имаше бивши и настоящи управници. Накрая присъстващите отбелязаха този тъжен момент с бурни ръкопляскания.

 

Мария Данаилова ще бъде запомнена не само като една от най-красивите дами у нас, но също с твърдия си характер, с голямото си и щедро сърце. Духът й ще продължава да бди над Стефан Данаилов, убедени са от семейството на Мария Данаилова!


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.29 mb
total execution time: 54.702043533325 miliseconds
mysql execution time: 24.11675453186 milliseconds