Поредно мутренско МЕЛЕ! Бирмата се сби със сина на Златко Баретата! Леела се кръв, вадили се пистолети (Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/poredno-mutrensko-mele-birmata-se-sbi-sas-sina-na-zlatko-baretata-leela-se-krav-vadili-se-pistoleti HotArena.net
Поредно мутренско МЕЛЕ! Бирмата се сби със сина на Златко Баретата! Леела се кръв, вадили се пистолети (Подробности)

Редакторска плесница

 

Поредно мутренско меле с много кръв и екшън едва не завърши с фатален край.

 

Главно действащо лице и този път е Георги Станоев-Малката Бирмата, който се сбил жестоко с големия син на Златко Баретата, научи HotArena.

 

Милионерски синчета

Случаят е отпреди 2 седмици, но полиция и участници се опитали да го потулят.

 

Екшънът се разиграва в столично заведение, където Бирмата запивал заедно с авер и охраната си, а синът на Баретата – Алекс, бил с приятелката си и един гард.

 

Свадата е стартирала, след като приятелката на Алекс отишла до тоалетна, пише в. „Уикенд“. Красавицата се разминала с Малката Бирма, който й подхвърлил нецензурно предложение. Момичето на Алекс Иванов си затраяло, но охранителят, който я придружавал, веднага се върнал в заведението, за да съобщи за случката.

 

Синът на Баретата веднага отишъл да потърси сметка на Бирмата. На ВИП сепарето веднага се започнал ръкопашен бой между двамата, вадили се пистолети, леело се кръв, разказват очевидци.

 

„Компанията на Малката Бирма взе превес и синът на Златко Баретата напусна полесражението. Тъкмо си помислих, че всичко се е разминало, когато Алекс се върна след минута-две в заведението с още двама охранители, с бухалка в ръцете и с пистолет на кръста. Боят започна отново, но не видях какво стана, тъй като избягах…Чуваха се само писъци, викове, охкания и жестоко трошене на чаши, бутилки и инвентар”, описва историята един от десетките свидетели на мутренското меле.

 

Бухалки и бой до припадък

 

Жестоката юмручна размирица се пренесла извън заведението, където приключила след 7-8 минути. Двама охранители на Малката Бирма лежали на паважа с разбити глави. Самият Георги Станоев също бил като цветен телевизор в главата, а синът на Златко Баретата кървял обилно.

 

Буйният наследник на мафиотския бос настървено налагал с бухалката гардовете на Бирмата, докато собствените му охранители го издърпали и го натоварили в джип.

 

Впоследствие гардовете са потърсили лекарска помощ в „Пирогов”.

 

Това е поредният кървав инцидент с участието на Георги Станоев, като досега почти винаги причина за свадата беше бившата му Преслава. Както Алекс Иванов, така и Бирмата се славят с буен нрав, от който най-много си патят гардовете им.

 

Стела Йорданова

8 Коментара

Свидетел

преди 8 години

Става дума за новото заведение Марионет, защо не го напишете? Там само престъпници!

Коментирай

12345

преди 8 години

Господи,каква уродлива и грозна нация!!!Самочувствието ни до небесата,а мязаме на примати!

Коментирай

DESC

преди 8 години

Лекенца малки!

Коментирай

a

преди 8 години

Защо не отидеш да им го кажеш лично?

Коментирай

Скарфейс

преди 7 години

Всъщност не е Бирмата, а синът на Мадлен Алгафари! Поне пишете истината дришльовци!

Коментирай

Trakiq

преди 5 години

Buini li,pusnete gi na ulicata s parite im i bez ohrana. Shte se ukrotqt mignovenno

Коментирай

xaxaxa

преди 4 години

Te shtoto gardovete im poemat otgovornosta zatova tiq smeshnici sa tolkova otvoreni golemi muje nema kvo xaxaxaxaxa

Коментирай

xaxaxa

преди 4 години

Shte si gultat ezika i shte pripadat momentalno xaxaxaxa

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.