Поредно препятствие! Оперираха Нана по спешност

4806
23 Март 2016, 16:00


Нана е била оперирана по спешност в Александровска болница миналата седмица, научи HotArena. Водещата е била приета в най-голямото ни здравно заведение заради проблеми с десния крак, но оказаната й своевременна първа помощ е довела нещата до положителен развой.

Проблемите с крака на Нана започнали още миналото лято, когато по време на спорт или по-тежко натоварване тв звездата чувствала тежест в коляното си. След тренировка пък на няколко пъти капачката й се подувала и тя налагала болното място със студени компреси, пише "Всеки ден". 

Илачите обаче така и не дали нужния резултат и през декември Гладуиш посетила ортопед. Оказало се, че състоянието на крака й е влошено, и първоначално тя започнала да приема различни добавки.

„Стреснах се, помислих си, че ще остана инвалид. Толкова ме болеше!“, споделя Нана за патилата си с нозете. С хапчетата устатата водеща от Нова телевизия устискала до миналия понеделник, когато положението се влошило изведнъж.

Лекарите оперирали коляното й, а интервенцията минала бързо и леко – в рамките на едва 40 минути. Изненадващ бил и възстановителният период за Нана, който принципно трябва да е в рамките на 14 дни, а водещата на „Съдебен спор“ още на втория ден припнала като коза по задачи и ангажименти.

„Куцах като стара баба от страх да се оперирам. Да чукам на дърво, вече всичко е наред“, кръсти се щастлива Нана, преборила поредното препятствие в живота.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени