ПОСЛЕДНО! Райна: Влизам в Биг Брадър, за да намеря себе си (И се намери срещу 100 бона)

5831
20 Ноември 2013, 10:28


Редакторска плесница

 

Мистерия, сензации и драми съпътстваха влизането на Райна в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Всички знаеха, че Пилето на поп фолка е една от участничките и очакваха да я видят при старта, но тя не се появи.

 

После се чу, че е отказала да влиза, после пък се чу, че ще влиза. Накрая истината излезе наяве и я узна HotArena.net.

 

Оказва се, че през цялото време Райна се е „циганила“ за хонорара си и е държала на тръни продуцентите.

 

Разбира се, нейната версия е друга. Ето какво написа на страницата си във Фейсбук преди малко.

 

Пътят към 100-те бона

 

„Може би се изненадахте, че ме виждате тук (пиша това в аванс, но админа на страницата ми ще го сподели с вас в деня на разкриването ми като участник в този риалити формат)...

Не знам откъде да започна, защото самата аз влизам с доста смесени чувства...

Много адреналин и усещане за неизвестност - магнит за натура като моята .

Зная, че хората много се вълнуват от чутото и видяното, знам, че рядко някой търси причините за дадено поведение, и понеже аз се вълнувам повече от второто, реших да рискувам..

„Пътят към себе си“ винаги ме е провокирал...

Не влизам за да създавам „прекрасни“ впечатления за себе си, имам предвид - да правя онова, което се харесва, нито за да променям нечии негативни нагласи спрямо мен или фолка..

Социалната желателност не ми е по вкуса…

Не съм контролиращ тип, не съм и „жертва“…

Няма да рева безпричинно за да предизвиквам симпатиите нечии, защото и това не типично за мен, колкото и печеливша стратегия да се оказва в редица такива формати вече години наред…

Влизам с ясното съзнание, че никой не излиза съвсем „чист“ от подобен формат, но този път влизам с друга нагласа, а именно - непринудена, свободна и тръпнеща за нови предизвикателства...“

 

Това гласи трогателното послание на Райна в социалната мрежа. И бихме й повярвали, че влиза в Къщата, за да търси себе си, както е написала. Бихме се вързали, ако не знаехме, че хонорарът й е 100 000 лева! Е, срещу 100 бона кой не би се намерил?!

 

Истината е, че в началото Райна и Нико Тупарев си стиснали ръцете да влезе в Биг Брадър за две седмици срещу по-малко пари, писа „Стандарт“. После обаче грацията преценила, че цената й е твърде ниска и срещу по-малко от 100 бона просто не си струва нервите.

 

„Пътят към себе си“ винаги ме е провокирал...“, казва целомъдрено Райна. Но вие го разбирайте като „Пътят към 100-те хиляди винаги ме е провокирал“.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kk
преди 4 години
-1
li4ni pri4ini?pari!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
da
преди 4 години
0
решено е да влезе днес , за по интересно,а относно линка с хонорара от 100 бона, Райна написа -Пф ТИЯ ДЕТО ПИШАТ МАЙ ПАРИТЕ ГИ НЯМАТ ЗА НИЩО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Невена
преди 4 години
-1
Големи анализатори се оказахте.Благодаря,че ми казахте как да тълкувам написаното,защото сама нямаше да се справя.Добре,че има такива капацитети като вас.Дано усещате иронията.Относно Райна само ще кажа,че ако ламтеше за пари,щеше да си сложи силикон и да се въргаля в леглото на поредния бизнесмен като другите си колежки.Може би си има лични причини да не влезе в понеделник,които няма как да знаем!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени