Потрес! 12-годишни момиченца куфеят на нощни партита с Галена! (ФОТО)

4682
02 Юли 2013, 19:00


„Потресох се от видяното. На едно от партитата на Галена в заведение в Стара Загора, на снимката се вижда поне 11 - 12-годишно момиче на високи токчета, гримирано, да се забавлява в заведение след 12 часа през нощта!! Няма ли родители това дете!?! Това доказва чалгата докъде води.“

 

Този възмутителен сигнал изпрати до HotArena.net читател на горещия ни сайт.

 

Интернет потребителят, който ни предостави и снимков материал, е крайно възмутен от липсата на родителски и полицейски контрол по чалга клубовете.

 

Припомняме, че вече повече от 10 години има въведена забрана малолетни и непълнолетни да посещават нощни клубове. Разрешено е единствено с придружител.

 

Момичето от снимката, което е на видима възраст 12 - 13 години, може би е отишло с по-възрастни, пълнолетни придружители. Но това, което възмущава нашият читател, а и много родни майки, е начинът на обличане на подрастващите.

 

Девойчето куфее на чалгата с високи токчета и чупи стойки като фолк звезда. Това наистина е потресаващо. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 4 години
-2
Еййй... хора осъзнайте се малко !!! На вас за всичко ви е виновна чалгата... Погледнете, така наречената Поп Музика в Америка, там положението е същото да не кажа и по зле. В почти всички държави положението е такова... Разберете това най-накрая !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tupoooo
преди 4 години
-2
i k'vo obshto ima galena samo che ne razbrah? ili po-vajno e da hvurhat plinki i intrigi... A i momicheto na snimkata poleka da ne e 12-godishno! pfff gluposti na turkaleta
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени