ПОТРЕС! Алисия спала с баща и син Касъмови? Вижте цялата шокираща история!

https://hotarena.net/laifstail/potres-alisiia-spala-s-bashta-i-sin-kasamovi-vijte-cialata-shokirashta-istoriia HotArena.net
ПОТРЕС! Алисия спала с баща и син Касъмови? Вижте цялата шокираща история!

Слуховете, че Алисия е имала по-специални отношения с продуцента си Виктор Касъмов, се оказаха доста омекотени.

 

Запознати коментират, че певицата била интимна и със сина му, узна HotArena.

 

Най-напред тя била с шефа си Виктор Касъмов, собственик на „Ара“, а на по-късен етап приклещила и прясно навършилия пълнолетие тогава негов син – Денис. Тази клюка разкриват бивши служители на компанията, които били потресени от перверзията на изпълнителката.

 

„За никого не е тайна, че Ася първо спеше с баш боса си, а след това мина и на неговия син. Съпругата му и майка на Денис – Диди, знаеше много добре какво се случва, но винаги си е мълчала, макар и това да е голяма болка за нея“, разказва източник, запознат със ситуацията.

 

Алисия се любела с по-малкия от нея Денис, когато той ходел официално с колежката й Емануела. Именно това била причината за скандала между двете певици преди време. На събитие в чалга клуб преди няколко години Емануела заби шамар на известната като „разтури къща“ Алисия.

 

С креватните си умения Ася – както е истинското име на изпълнителката, успяла да си извоюва привилегии, каквито колежките във фирмата никога не са имали. Тя получавала не само най-хубавите песни, но и почти цялото финансиране от страна на продуцента й върху продукциите, които реализира.

 

Тя е лансирана и за участия с предимство, като другите й колежки отивали предимно по кръчми в по-малки градове и села, докато Алисия поемала по-скъпоплатените и тези, които са й по вкуса.

 

„Алисия е безсрамница и затова си получи заслуженото – първо Валери Божинов я захвърли, а сега и Ники Михайлов. Нека да знае какво е да спиш с женен мъж и съпругата му да преглъща нараненото си достойнство“, коментират разпалено моралисти. Певицата нямала никакви задръжки и дори не се свеняла да седи на масата на Касъмов в присъствието на съпругата му.

20 Коментара

ИМА ТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА???????????????????????????????

преди 8 години

Не само с тях, и с жените им е спала, и с бъдещите им деца, и с внуците им, и с правнуците и с цялата рода. Вие сте ненормалници с болни мозъци!

Коментирай

хохо

преди 8 години

Това под диктовката на оная циганска смрад ли е писано? Кажете кои са тези "бивши служители", които разпространяват тези клюки!

Коментирай

търкалца

преди 8 години

И кой ви повярва? Също така кой е писал нещото горе? Пошли сте.

Коментирай

aloo

преди 8 години

Daite fakti snimki imena na svideteli. ..koi go tvardi tova da zastane s imeto si !!!Mishki

Коментирай

рая

преди 8 години

Офф да бе да кой ли наистина ще повярва, каква е тая тенденция 70% от статиите да очернят Алисия, толкова ли няма за кой друг да пишат?

Коментирай

????????????

преди 8 години

ЗАЩО И ПОД ТАЗИ СТАТИЯ НЯМА ИМЕ? НЕ ВИ ЛИ СТИСКА?

Коментирай

fafaf

преди 8 години

Дърта курва си Аске.вече всички разбраха що за стока си.Боклук.

Коментирай

che896

преди 8 години

А добро утро! Най-сетне се разбра този мръсен долен парцал що за стока е. Всичките и колежки скачат срещу нея, което никак не е случайно. Тя пак го играе жертва, но този пък няма кой да и повярва.

Коментирай

ами

преди 8 години

Колко да е здрав мозъка на онази от мола "Що ме снимаш, бе, боклук!" щом се самозадоволява с плюшеното мече, с което преди време хрисимо се снима бременна и с дете наоколо..И колко да е мозъкът пък на тези, които и се връзват на безкрайните глупости ! Алисия я направи "шах и мат"– накрая с качества и класа плени и събра двамата мъже, които Клозета така и не успя истински да спечели !

Коментирай

jenn

преди 8 години

Всъщност, истината е, че съпругата си е мълчала, защото Алисия си е лягала И с нея.. Това го знам от запознати, сигурни източници.

Коментирай

Тт

преди 8 години

Ако Ася е толкова хитра,колкото я изкарвате,и ако е истина,че си е имала нещо с баща Касъмов,в когото е и хляба и ножа,едва ли ще се занимава със сина. Това да не ви е безмозъчната парцалеса диария,когато ходеше с Ники,и а-ха да успее да го ожени за себе си,реши за по-сигурно да се чукне и с баща му,та я изгониха от сараите.

Коментирай

xi xi

преди 8 години

To se znaeq che e kurvichka... ne e oferta za brak. A i oshte 4-5 godinki i cveketo i shte uvqhne...

Коментирай

офф

преди 8 години

То се знае, че глупавата ку..вичка от пловдивското село не може да стигне Алисия, защото е много ниско долу по всякакви показатели, а Алисия е високо, високо.....Е, все пак,остава и само да се пръска от завист!

Коментирай

Да сте долни, колко да сте долни!

преди 8 години

Защо авторката на статията няма доблестта и честта да си сложи името под статията? Защо ли? Защото, за да изкарат някои лев, който със сигурност им е прокълнат многократно от много засегнати несъстоятелно лица ( как ли преглъщат и хранят семействата си с тези хляб), драскайки тук абсолютни глупости, които нямат нищо общо с действителността взети единствено и само на базата от коментари на фантазьори и доброжелатели на Алисия. Грозно и непрофесионално е! И го знаете много добре... Халал да ви е този хляб... пачаврата с воняща уста Грозева и онази с голямата и гнусна уста Йорданова. Журналисти никога няма да станете!

Коментирай

tova e

преди 8 години

Kaĸтo винaги нe cтe в чac ĸypвaтopa oт XoтЛaйнeнa. Kacъмoв cин eбeшe Eмaнyeлa , и ĸoгaтo я paзбpa ĸaĸвa бpъмчaлĸa( e cъc вceĸи пoд път и нaд път) и ĸoлĸo eлeмeнтapнa и пpocтa e и би шyтa пo нaй-бeзцepeмoнния и бeзпapдoнeн нaчин. TEOДOPA бeшe тaзи, ĸoятo имaшe любoвнa aфepa c бaщa Kacъмoв и нe мoжa дa гo paзвeдe, зaщoтo тoй нe e тoлĸoвa пpocт, зa дa въpти тaĸъв бизнec и ycпeшeн в тeзи тpyдни вpeмeнa ce иcĸa aĸъл. Ocвeн eдни дoлни пaчaвpи и злaтoтъpcaчĸи пocoчeнитe двe нищo дpyгo нe cтaвa oт тяx. C тeзи гoлeми пpoтeĸции, ĸoитo имaxa пaĸ нe нaпpaвиxa блecтящa ĸapиepa и нe пocтигнaxa ycпex. Oт цигaнcĸитe pитми нe мoжaxa дa излязaт и дa нaдcĸoчaт ceбe cи. Eднaтa зaби знae ce нaĸъдe, дpyгaтa oмoтa cинa нa милиoнep и чaĸ poди втopo зa нeя дeтe, caмo и caмo дa гo въpжe. Hямa вpъзвaнe, тaм, ĸъдeтo нямa иcтинa . Paнo или ĸъcнo тя изплyвa нa пoвъpxнocттa. Tя и eднa дpyгa ce пpaви нa влюбeнa и oбичaнa , нo ĸaĸвo cтaнa, чe нe мoгa дa ce ceтя?! Алисия е свестна жена и с акъл и постига с упорит труд всичко. Когато не могат да се мерят с теб, започват да правят всичко възможно, да те закопаят. Да, ама не!

Коментирай

О, Боже!

преди 8 години

Е, тази анти-кампания Алисия, която сте подели този сайт няма да ви излезе за евтино и на добро. Как всячески се мъчите от слухове и празни приказки да изкарвате "горещи новини" , които със сигурност ще ви излязат през носа. Имате семейства и деца и недай си Боже, едни такива "журналисти "един ден да им се намесят в личния живот ,както вие правите това.Има кой да съди и дано не забави! И тези, които драскат без дори да са виждали и чували въпросните лица. Живота е бумеранг. НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ НИКОГА!

Коментирай

до jenn

преди 8 години

ЗНАЕШ НАСРАНИЯ СИ ШИБАН ГЪЗ И ПРАВИШ СЪЧИНЕНИЯ ЗА ДРУГИТЕ. НЕ СЪДИ ПО СЕБЕ СИ , ТЪПО И ДОЛНО СЪЩЕСТВО! ДО ТАМ ТИ ОПИРА ВЪОБРАЖЕНИЕТО! ТУК ПРЕД МОНИТОРА ЩЕ СИ УМРЕШ . НЕЩАСТНO!

Коментирай

do.... che896

преди 8 години

Има и то много хора и вярват, защото знаят истината и я познават лично. А, колкото до колегите и, нека се замислим кои са и какви са и тогава да им вярваме и подражаваме! А такива , като теб само с жълтата преса да заспиват и осъмват. Това да е радостта им!

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Е не направо се насирате с извинение вече,аз ако бях на Арисия щях да ви съсипя! Как не ви е срам бе?! То няма такива долни продажници като вас,какви долни и грозни неща пишете..Ами ако за вас го напише някой безмозъчно същество като вас,как ще се почувствате? То колкото и класа да има човек търпението му си има граници...жалки сте! Ама то добре,че пишете за Алисия,че да ви се четът тъпите статии

Коментирай

Мона

преди 8 години

Аз пък се чудя,как някой от тези мъже ,които имат доста финансови жъзможности се унижават да спят с този батал Ася,дето цяло село го е минало...не ги ли е гнус,нямат ли достойнство,наистина не разбирам!При толкова свежа и красива плът на пазара как изобщо някой и сопола си ще хвърли върху тоя парцал?!?!?!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.